Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Прогноза за цената на Ethereum: 2021

Ей там, добре дошли в нашия Ethereum Ръководство за прогнозиране на цените 2021!

В момента държите ли няколко монети на Ethereum и искате да знаете какво е бъдещето на проекта? Или може би се чудите колко високо ще стигне Ethereum през 2021 г.? Така или иначе, имам обхванати всички ваши въпроси!

Интересен факт: Знаете ли, че ако сте закупили монети Ethereum на стойност $ 10 в началото на 2016 г., те биха стрували над $ 10 000 в края на 2017 г.!?

В това ръководство за прогнозиране на цените на Ethereum ще започна с кратко обяснение какво всъщност е проектът Ethereum, предоставят ви a Бърз Преглед на това, което трябва да обмислите, преди да действате по прогноза на цената.

След това ще го направя обсъдете някои популярни прогнози за цените които са направени от различни анализатори. Тогава ще ви дам мнението си дали смятам, че това е добра инвестиция или не.

Забележка: Ако искаш пазете вашите криптовалути в безопасност, трябва да изберете надеждни портфейли. Някои от препоръчаните опции включват Ledger Nano S, Trezor Модел T и Coinbase.

И така, какво чакаш? Нека започнем, като разберем какво всъщност е Ethereum!

Какво е Ethereum?

Ethereum беше основана през 2015г от руско-канадски разработчик, наречен Виталик Бутерин. Това е блокчейн протокол, който позволява на хора от цял ​​свят да изпращат и получават средства, без да е необходима трета страна.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Въпреки това, за разлика от Bitcoin, Ethereum може да направи много повече от извършване на финансови транзакции. Това стана първият по рода си блокчейн проект, който хоства нещо, наречено интелигентен договор технология. Интелигентният договор е код, който позволява на хората да сключват споразумение, без да е необходим посредник.

Прогноза за цената на Ethereum 2021

След като се случат определени условия, интелигентният договор е в състояние автоматично преместване на средства от един човек на друг. Подобно на интелигентните договори, всяка транзакция, която някога се случва в системата Ethereum, е достъпна за преглед в публичната блокчейн, правейки мрежата прозрачна.

По отношение на производителността, Ethereum е в състояние да потвърдете движението на средствата за около 16 секунди. Блокчейнът може да мащабира максимум 15 транзакции всяка секунда, което е много по-малко от другите протоколи за интелигентни договори, но по-късно ще обсъдя какво планират да направят, за да увеличат това.

Така че, след като знаете какво всъщност е Ethereum, в следващата част от моето ръководство за прогнозиране на цените на Ethereum 2021 ще обсъдя важността на вниманието да се вземат ръководства за прогнозиране на цените с повишено внимание.


Предупреждение за ценови прогнози

Мислех, че би било добра идея бързо да поговорите за някои от нещата, които трябва да имате предвид, когато четете прогноза за цената на някой друг. В действителност, никой не може да предскаже бъдещето на Ethereum. Докато някои хора получават правилни прогнози, има други, които ги разбират погрешно.

Никога не може да се гарантира, че някоя прогноза ще се сбъдне, защото ако беше, всички щяхме да сме много богати и богати! Важно е да сте сигурни, че винаги направете свое собствено независимо проучване и никога не инвестирайте само защото ви харесва звукът на прогноза на цената.

Прогноза за цената на Ethereum 2021

Пазарът на криптовалута е една от най-нестабилните индустрии в света, като цените често се покачват и намаляват без ясна причина. Въпреки това, когато анализирам ценови прогнози, мисля, че най-важните неща, които трябва да се имат предвид, са реални събития.

Това включва неща като регулации, бъдещи разработки, подобрена технология и партньорства. От друга страна, други хора предпочитат да използват анализ на диаграмата за да предскажете бъдещето, така че от вас зависи на кой метод предпочитате да се доверите.

И така, след като знаете нещата, които трябва да вземете предвид при четене на прогнози, следващата част от моето ръководство за прогнозиране на цените на Ethereum 2021 ще бъде обсъдете някои популярни прогнози за цените.

Прогноза за цената на Ethereum 2021

Боби Ullery

Първото предсказание, за което исках да говоря с вас, беше пуснато от обади се онлайн анализатор Боби Улери. Моделът, който Ullery използва, се основава на глобалната икономика и предположението, че блокчейн технологията ще играе много по-голяма роля в международната търговия.

Според анализатора, Биткойн и Ethereum всеки ще задържи 25% от цялата криптовалутна индустрия, което той прогнозира, че ще има общо пазарна капитализация от 4,5 трилиона долара през 2021 година.

Пазарна капитализация се използва за изчисляване на обща стойност на криптовалута, почти по същия начин, както се оценяват компаниите от реалния свят. Постига се чрез умножаване на текущата пазарна цена на монета по общото количество монети в обращение.

Например, ако стойността на монетата си е струвала 20 долара и имаше 10 милиона монети в обращение, тогава общата пазарна капитализация ще бъде 200 милиона долара.

Прогноза за цената на Ethereum 2021

Сега, в случая с Ethereum, въпреки че има няма фиксирана доставка, Ullery използва общ тираж на монети от 100 милиона, тъй като това е предположението на Виталик Бутерин.

Така че, като се има предвид всичко по-горе, тази конкретна прогноза за цената на Ethereum 2021 г. вярва, че Ethereum ще струва $ 11 375. Това ще даде на Ethereum обща пазарна капитализация от над 1 трилион долара! И така, възможно ли е това??

За да се сбъдне прогнозата за цените на Ethereum на Ullery за 2021 г., ще трябва да я увеличи рекорд за всички времена от малко над $ 1300, със 775%. Това всъщност не е нереалистична прогноза, когато смятате, че Ethereum е увеличил цената си с 10 000% през 2017 г.! Но какво мислите?

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

LongForecast

Следващата прогноза за цените на Ethereum 2021, която исках да обсъдя, беше наречена услуга за прогнозиране LongForecast. Този конкретен анализатор също е доста положителен по отношение на бъдещата цена на Ethereum.

Както ще видите от екранната снимка по-долу, LongForecast изчислява, че през декември 2021 г. цената на Ethereum ще бъде $ 3264.

Тези цифри са много над рекорда за всички времена, който Ethereum е изпитал в края на 2017 г., така че анализаторът е уверен в бъдещето му. Най-големият проблем на тази услуга за прогнозиране обаче е, че те не давайте никакво обяснение как са направили прогнозата.

Това е наистина важна информация, но изглежда е пропусната. Според мен, за да е валидна прогнозата на цената, трябва да има причина за прогнозата това е заявено. Ето защо трябва да внимавате с прогнозите, които намирате онлайн.

CoinKir

Продължавайки, следващото прогнозиране на цената на Ethereum, което намерих, беше от CoinKir. Направен е за 2020 г. Използвана CoinKir технически анализ на цените да правят прогнози за бъдещето. Това е, когато погледнете историческото движение на цените и търсите тенденции, които могат да се повторят в бъдеще.

Прогноза за цената на Ethereum 2021

Това е популярна стратегия, използвана в реални финансови пазари. Въпреки това, финансовите пазари често имат над 50 години данни, които пазарите на криптовалута нямат. Въпреки това, според CoinKir, цената на Ethereum трябваше да достигне $ 1455 до декември. Честно да ви кажа, това беше много близо до истината, както в Януари 2021 г. Ethereum струва малко повече от $ 1400.

Така че, след като знаете за някои от най-популярните прогнози за бъдещето на ETH, следващата част от моето ръководство за прогнозиране на цените на Ethereum 2021 ще разгледа някои от реални събития, които биха могли да повлияят на цената му!

Реални събития на Ethereum

Може би си спомняте как обсъдих по-рано, че Ethereum blockchain е в състояние да обработва само около 15 транзакции за секунда. Това всъщност е огромен проблем за проекта, тъй като той трябва да се увеличи значително, за да се справи с глобалното търсене.

Например в края на 2017 г. a ново приложение за децентрализация (dApp) извикан CryptoKitties обработваше толкова много транзакции, че почти събори мрежата! Това беше само едно dApp, така че помислете колко лошо би било, ако други dApps станат все по-популярни?

Прогноза за цената на Ethereum 2021

В резултат сега има други блокови вериги за интелигентни договори които се представят много по-добре от Ethereum. Например, NEO може да обработва транзакции в хиляди в секунда и има други блокчейн се изграждат които твърдят, че могат да се справят с милиони в секунда!

Екипът на Ethereum разпозна тези предизвикателства и има няколко идеи, по които работи, като всеки от тях държи потенциалния отговор на въпроса „Защо Ethereum върви нагоре?“ в бъдеще.

И така, нека започнем с доказателство за залог!

Доказателство за залог

Всяка блокчейн платформа има свой собствен „механизъм за консенсус“, който определя как се проверяват транзакциите в мрежата. Ethereum използва същия модел като биткойн, което се нарича „доказателство за работа“.

The доказателство за работа механизъм създава наистина сложни пъзели, които никой човек не може да реши, така че те изискват мощни компютри вместо. При условие, че имате правилно оборудване, можете да свържете вашето устройство към системата, за да помогнете за решаването на пъзела. Ако успеете, печелите криптовалутата като награда. Това се казва минен.

Проблемът е, че Proof-of-work изисква много голямо количество електричество. Нещо повече, тъй като пъзелът става все по-труден, тъй като повече потребители започват да копаят криптовалутата, вие наистина се нуждаете скъп хардуер за да имате шанс да спечелите наградата.

Ето защо Ethereum иска да превключи механизма си за консенсус към доказателство за залог. Моделът работи по различен начин от доказателство за работа, тъй като прави по-справедливо другите хора да се включат в процеса на добив, а също така изисква много по-малко електричество.

Използвайки Proof-of-Stake, шансовете ви да спечелите наградата за добив са въз основа на сумата, която имате „Заложен“, което означава броят на монетите, които сте инвестирали в системата. Теорията гласи, че колкото повече монети имате, толкова по-голяма мотивация ще имате, за да сте сигурни, че блокчейнът остава сигурно и сигурно.

Така че, това е Proof-of-Stake. Следващата част от това ръководство за прогнозиране на цените на Ethereum ще бъде фокусирана върху това как те планират да подобрят броя на транзакциите, които мрежата може да обработва по всяко време.

Засенчване

Засенчване е протокол върху която разработчиците работят, за да променят начина на проверка на транзакциите. Съгласно текущия модел, всеки отделен „възел“, който поддържа блокчейна, трябва да го направи потвърдете всяка транзакция който е бил подаден.

Прогноза за цената на Ethereum 2021

Забележка: Възел се използва за описание на устройство, което е свързано към блокчейна, за да помогне за проверка на транзакциите. Колкото повече възли има, толкова по-сигурна е мрежата. По време на писането през юни 2018 г. Ethereum има повече от 16 000 отделни възли! АКТУАЛИЗИРАНЕ 2021: Има около 8000 активни ETH възли.

Във всеки случай, нека да си представим това 100 транзакции са изпратени в рамките на системата Ethereum. Това означава, че всички те трябва да бъдат проверено от блокчейна преди да бъдат потвърдени. Това би означавало, че всички 8000 възела ще трябва да проверят всичките 100 транзакции поотделно, което не е много ефективно.

Sharding прави нещата по различен начин. То поставя възли в групи. Всяка група възли се нарича „парче“, като различни групи работят върху различни части на транзакция. В крайна сметка създава повече ефективен начин за потвърждаване на транзакции и позволяват на мрежата да увеличава количеството, което може да обработва всяка секунда.

Плазма

Плазменият протокол се занимава с ненужни данни и иска Премахни го от основната блокчейн, за да освободите място. Например, когато някой създаде нов интелигентен договор, той автоматично се публикува в главния Ethereum blockchain. Въпреки че интелигентният договор може да не бъде завършен дълго време (или може би изобщо никога), той все още се изпраща на блокчейна.

Това има причини много проблеми тъй като възлите все още трябва да проверяват транзакциите, което означава, че то забавя мрежата. Плазменият разтвор се планира създаване на допълнителен слой на върха на основната блокчейн, която ще се използва за непълни интелигентни договори.

След като интелигентният договор е в действие, той може да бъде изпратен до основната блокчейн. Виталик Бутерин заяви, че се стреми да инсталира както плазма, така и шардинг, което означава, че ако успее, блокчейнът Ethereum скоро може да обработва хиляди, потенциално милиони транзакции в секунда!

Ако случаят е такъв, има много голям шанс това да е причината, поради която Ethereum се покачва в близко бъдеще. Много анализатори смятат, че тези проблеми обаче възпрепятстват нарастването на проекта, след като промените бъдат приложени, кой знае колко високо може да стигне Ethereum.

Важно е обаче да запомните, че и трите изброени по-горе решения са все още в много ранните си дни на развитие, така че не се знае кога ще бъдат наистина готови. Най-доброто нещо е да проверявате за актуализации онлайн редовно.

И така, след като вече знаете за техническите подобрения, по които работи екипът, и как това може да повлияе на цената му, следващата част от това ръководство за прогнозиране на цените на Ethereum 2021 ще разгледа какво мисля, че може да се случи …

З.ав З.да Wаз ще Е.там Отивам в Моето мнение

Преди да обсъдя мнението си за бъдещето на Ethereum, исках да го изясня Не ви давам инвестиции или финансови съвети. В крайна сметка никой не знае отговора на въпроса „Колко високо може да стигне Ethereum?“

Първо, Ethereum е първо и оригинален интелигентен блок блокчейн проект, поради което е било втората по популярност криптовалута за толкова дълго. Хората не само се доверяват на платформата, но знаят, че и екипът е наистина талантлив. Затова мисля, че Ethereum винаги ще бъде платформата за интелигентни договори номер едно.

Няма обаче гаранции, тъй като разработчиците наистина трябва да решат проблемите на мащабируемостта на Ethereum. Страхотно е, че те работят по много различни идеи, но ако го направят отнема твърде много време или е не е успешно, тогава други блокчейн може да поеме.

Предвиждане на цената на Ethereum: ETH монета.

Въпреки че пазарите на криптовалута са все още в ранните си дни и няма гаранции какво ще се случи, вярвам, че Ethereum може да го направи. Хората са загрижени за бъдещите разпоредби, но според мен това ще бъде добре.

Например, Япония напълно регулира криптовалутната индустрия по същия начин, по който те регулират сектора си на финансови услуги. Това доведе до това Япония да има един от най-големите обеми на търговия с криптовалута, както и да има над 200 000 различни магазина в реалния свят които го приемат.

Прогноза за цената на Ethereum 2021: Заключение

И така, това е краят на моя Предвиждане на цената на Ethereum 2021 ръководство! Ако сте го прочели от началото до края, сега трябва да сте наясно с проекта и плановете на компанията.

Има множество прогнози за цените на Ethereum, и докато някои от тях изглеждат много нереалистични, други са по-скоро негативни. Важно е да запомните, че никой не знае със сигурност какво ще донесе бъдещето за Ethereum. Така че, преди да инвестирате, винаги трябва да извършвате допълнително проучване.

Сега, ако вече сте закупили някои ETH монети На Coinbase, Binance или дори Симплекс – бърза и сигурна обработка на плащанията, не забравяйте също така да държите криптовалутите си в сигурни портфейли по всяко време.

Ако не сте сигурни кой портфейл да изберете, ето ви топ 3 опции че трябва да вземете под внимание:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector