Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Cardano Price Prediction 2021 и след това: Какво да очаквате?

Сигурно сте чували за Cardano, защото напоследък той получи много внимание. Стартирал сравнително наскоро през септември 2017 г., Cardano бързо направи място за себе си в топ 10 на криптовалутите с пазарна капитализация от 11 милиарда долара.

Ако се чудите как изглежда бъдещето на Cardano, значи сте на правилното място. В това ръководство ще споделя с вас най-добрите прогнози за цените на Cardano. Също така ще ви дам преглед на това, което Cardano прави и какво го прави специално.

Първа страница на уебсайтове на Cardano

В края на това ръководство ще имате представа за историческите инвестиционни тенденции и бъдещите прогнози на Cardano. С информацията от това ръководство и съветите на финансов консултант, вие трябва да можете да вземете информирано инвестиционно решение.

Както при всяка монета, вие наистина трябва да знаете в какво инвестирате. И така, нека научим малко за нея, преди да преминем към прогнозата на Cardano.

Забележка: Ако вече сте запознати с Cardano и искате да преминете към прогнозата, преминете към раздела Cardano Price Prediction 2021.

Кратко въведение в Cardano

Cardano, подобно на Ethereum, е платформа за разработване на децентрализирани приложения и интелигентни договори. Точно както Ether е маркерът / криптовалутата, използван за извършване на транзакции на платформата на Ethereum, ADA е родната криптовалута за платформата на Cardano.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Но приликите свършват дотук! Cardano предлага много технологични подобрения над Ethereum и други съществуващи криптовалути, тъй като има за цел да създаде мащабируема, оперативно съвместима блокчейн от 3-то поколение.

Ще бъдете изненадани да разберете, че мозъкът зад Cardano е един от съоснователите на Ethereum – Чарлз Хоскинсън. Докато Cardano беше концептуализиран през 2015 г., той стартира едва през 2017 г..

Можете да прочетете това, което е ръководството на Cardano за повече информация.

Нека сега да преминем към прогнозата за цената на Cardano и да разгледаме колко добре се е представила цената от пускането ѝ.

История на инвестициите в Cardano (ADA)

Cardano се различава от другите монети, тъй като не е започнал с промоции веднага след концептуализацията. Всъщност Cardano се разработва повече от 2 години, преди екипът да реши да го представи на обществеността.


Както можете да видите на снимката по-долу, Cardano беше пуснат за търговия през октомври 2017 г. Bittrex, една от най-големите борси за криптовалути, беше първата, която пусна Cardano.

Графика за прогнозиране на цените на Cardano

Cardano стана доста популярен в рамките на един месец от пускането си и много бързо попадна в списъка на повечето топ борси за криптовалути. Цената на Cardano, която по време на пускането беше 0,021 долара, достигна рекорд от 1,22 долара на 4 януари 2018 г..

Това е възвръщаемост от около 6 000% само за 3 месеца. През същия период пазарната капитализация е нараснала от 0,56 милиона на 31 милиарда.

Инвеститорите закупиха Cardano заради солидните технологични подобрения, които предлага в сравнение с други криптовалути, и защото екипът зад него е изключително надежден.

Както повечето други криптовалути, монетата ADA също претърпя крах през първото тримесечие на 2018 г..

Графика за прогнозиране на цените на Cardano

След това се наблюдава оживление, тъй като цената му се е увеличила почти 3 пъти само за 30 дни. През 2021 г. цената на Cardano е дори по-висока, тъй като достига $ 0,35.

Нека сега преминем към прогнозата за цените на Cardano – бъдещето на Cardano!

Прогноза за цената на Cardano 2021

Както може би знаете, цената на криптовалутата може да види огромен ръст или спад, и всичко това в рамките на секунди. Така че е доста трудно да се предскаже бъдещето на криптовалутите със сигурност.

Има обаче няколко основни аспекта, които могат да повлияят на цената. Въз основа на тези аспекти, анализатори, експерти, ежедневни потребители (включително вас!) Могат да формират прогноза за цената на монети ADA.

Предвиждане на цените на Cardano с помощта на технически анализ

При техническия анализ цената се прогнозира, използвайки исторически тенденции на цените и тенденции в обема на търговията. Този вид анализ може да се направи с помощта на софтуер и изучаване на графики. Не се обръща внимание на осезаеми фактори, като екип, технология и др.

Walletinvestor.com е един такъв уебсайт, който дава технически анализ на краткосрочни и дългосрочни прогнози за различни криптовалути. Според тях прогнозата за цената на Cardano за 2021 г. е 0,46 долара, което означава, че цената трябва леко да се увеличи.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Прогноза за цената на Cardano въз основа на екип, технология и други фактори

Въз основа на фактори като технология, екип и пазарни тенденции, уебсайт, наречен smartereum.com е формирал прогноза за цената на монети ADA. За 2019 г. прогнозата им за Cardano беше $ 2,50 – това би било огромно! За съжаление това не се случи. Въпреки това, smartereum.com предрича добра година за Кардано през 2021 година, те обаче не предоставят конкретна цена.

Те основават своята прогноза на следните фактори:

  • Силен екип
  • Превъзходна технология
  • Платформа с отворен код

Авторът на Oracletimes.com Педро Бернардо също сподели прогноза за цената на Cardano. Той прогнозира цената му да бъде около $ 1,50 до края на 2019 г. – още една висока и още една прогноза, която не се случи. Това обаче може да се превърне в реалност през 2021 година.

Ако си спомняте, предишният максимум, който Кардано докосна, беше около $ 1,22. Наред с други причини, те очакват Cardano да премине тази марка заради плановете си за създаване на банкомати ADA в Япония.

Според тях Япония е един от „световните лидери в приемането на блокчейн, където около 84% от населението е чуло за биткойн.“. Така че този ход наистина може да промени играта за Cardano.

Можете да видите, че прогнозата за Cardano за 2021 г. изглежда добре като цяло. Чудите ли се как изглежда прогнозата за цената на монети ADA в дългосрочен план?

Нека разберем!

Прогноза за цените на Cardano в дългосрочен план

Винаги е добра идея да разгледате дългосрочните перспективи на всяка инвестиция. Така че, нека видим някои от най-добрите прогнози за Cardano в дългосрочен план.

Дългосрочно прогнозиране на цената на Cardano с помощта на технически анализ

Друг уебсайт, който дава прогнози за цените на криптовалутите с помощта на технически анализ е longforecast.com.

Според тях прогнозата за цената на Cardano за декември 2021 г. е 0,45 долара. Отново бих казал, че не е толкова висок, колкото бихме очаквали от една от топ 10 криптовалути. Причината за това може да е фактът, че техническият анализ не отчита фактори като технология и екип, и двата са много силни в случая на Cardano.

Така или иначе, това е солидна печалба и друга положителна прогноза.

Дългосрочна прогноза за цената на Cardano въз основа на екип, технология и други фактори

5-годишната прогноза за цената на монети ADA (направена през 2018 г.) от smartereum.com възлиза на 10 долара. Както споменах по-горе, те основават своите прогнози на различни фактори като екипа, технологичните подобрения и т.н..

Вярвам, че това е реалистично очакване в зависимост от това как се представя цялостният крипто пазар. Не забравяйте, че Cardano се ръководи от много силен екип, воден от визията за разработване на криптовалута от следващо поколение.

Cardano Price Prediction CEO CSO

Двете дългосрочни прогнози, споделени по-горе, изглежда са в крайни краища. Чувствам, че бъдещата цена на Cardano е някъде между тях. Но както знаете, изключително трудно е да бъдете сигурни в каквото и да било, що се отнася до криптовалутите.

(Ето защо никога не трябва да инвестирате повече, отколкото можете да си позволите да загубите!)

Така че, добра ли е инвестицията Cardano?

Дори експертите на криптовалутния пазар не могат да кажат със сигурност дали Cardano е добра инвестиция или не. Вместо това трябва да решите, вярвайки в вероятността. Това е самата природа на криптовалутите. Трудно е да се предскаже какво ще се случи в бъдеще, на който и да е пазар.

Въпреки това, въз основа на основите на Cardano и общите пазарни тенденции, бих искал да споделя мнението си защо Cardano е добра (или лоша) инвестиция. Това не е финансов съвет – просто е нещо, върху което да помислите, когато обмисляте да инвестирате в Cardano.

Защо Cardano може да бъде добра инвестиция

Въпреки че Cardano стартира през 2017 г., работата по разработването на платформата продължава от 2015 г. С безмилостен екип зад него е ясно, че Cardano е тук, за да остане.

Нека да разгледаме някои от факторите, които работят в полза на Cardano.

Екип

Той се разработва от силен екип, включващ не само разработчици, но и учени и инженери от цял ​​свят. Cardano е единствената криптовалута, която въведе концепцията за партньорска проверка на цялата работа, извършена на платформата.

Както казах по-рано, Cardano се подкрепя от три способни организации, които предлагат много опит, опит и ресурси за развитието на Cardano.

Експертен екип за криптовалута Cardano

Технология

За разлика от Bitcoin и Litecoin, които са само дигитални валути, Cardano предоставя цяла платформа за изграждане на децентрализирани приложения и интелигентни договори.

Не само това, но предлага много технологични подобрения спрямо останалите в сектора. Както споменах по-рано, той предоставя решение на текущите проблеми с мащабируемостта, които изпитват подобни на Ethereum.

Също така ще бъде по-устойчиво.

Сигурност

Много блокчейни са се сблъсквали с парадокса „но ако мащабираме, губим сигурността“. Това не е случаят с Cardano, тъй като той може да постигне сигурност и мащабируемост едновременно, използвайки създадения от тях протокол, наречен Ouroboros.

Портфейл

Cardano предлага собствен защитен портфейл, наречен Daedalus; тук можете да съхранявате своите ADA монети.

В момента работят по подобряване на дизайна на Daedalus и правят интеграцията чрез API за трети страни много по-опростена.

Както можете да видите на снимката по-долу, работата за финализиране на солиден и сигурен портфейл е важна част от тяхната пътна карта.

Акаунти в портфейла на Дедал

Горните точки са някои от ключовите причини, които правят Cardano обещаваща криптовалута. Като се има предвид това, има няколко неща, които могат да работят и срещу Cardano.

Защо Cardano може да бъде лоша инвестиция

Позволете ми да ви преведа през някои важни моменти, които трябва да имате предвид, преди да вземете решение или собствената си прогноза за Cardano.

Недоказан опит

Cardano съществува само от 8 месеца, което го прави една от най-младите криптовалути в топ 10 на монетите (по пазарна капитализация). Няма достатъчно данни за историческите инвестиционни модели на Cardano, което го прави по-рискова инвестиция.

Работа в процес на осъществяване

Обещано е много за това, което Cardano може да предложи, но повечето от тях все още са в процес на разработка. Успехът на монетата ADA силно зависи от това дали тези функции ще бъдат внедрени успешно или не.

Състезание

Секторът на платформите за интелигентни договори стана доста пренаселен. Cardano е изправен пред конкуренция не само от Ethereum, но и от други като NEO и EOS. Изглежда трудно, че толкова много топ монети, обслужващи една и съща цел, могат да съществуват едновременно.

Така че, ако има място само за един или двама победители, тогава Cardano трябва да гарантира, че прави това, което е необходимо за изпълнение.

Гореизброените са някои от основните причини растежът на Cardano да не се окаже според очакванията.

Можем да кажем, че в този момент Cardano има повече положителни, отколкото отрицателни страни. Но за да продължи с положителна перспектива, Cardano трябва да изпълни обещанията си и трябва да го направи скоро.

С пускането на нова монета почти всеки ден, нещата могат да се променят бързо на пазара на криптовалути. Cardano трябва да се движи с по-бързи темпове, ако иска да увеличи шансовете си за печалба над инвеститорите.

Заключителни думи

Вече знаете най-добрите прогнози за цените на Cardano както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Също така знаете за произхода му, историческите ценови тенденции и ключовите характеристики. Това са някои от основните аспекти, които трябва да ви помогнат да развиете представа за това какви са възможните промени в цените, които Cardano може да срещне в предстоящото време.

И така, какви са вашите виждания, след като прочетете ръководството ми за прогнозиране на цените на Cardano? Вие сте бичи или мечи? Аз лично съм доста мечешки, ако вече не можехте да кажете!

Кажете ми вашите мнения и прогнози – какво виждате, че Кардано се издига или спада до края на тази година? И какво мислите, че ще бъде след 5 години? На какво основавате мнението си? Имате ли по-голямо желание да се доверите на мненията на експерти или на различните алгоритми на уебсайтове?

Забележка: В допълнение към използването на това ръководство за прогнозиране на Cardano, със сигурност трябва да се консултирате с финансов съветник, преди да вземете окончателно инвестиционно решение. Също така, силно се препоръчва да никога инвестирайте повече, отколкото можете да си позволите да загубите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector