Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Купете Dogecoin: Къде и как да купите Dogecoin

Днес ще разгледаме една от най-уникалните криптовалути наоколо – Dogecoin и да разберете къде и как да закупите Dogecoin.

В това ръководство ще научите какво представлява Dogecoin, за какво е създаден Dogecoin, за какво се използва днес и дали трябва да мислите за Dogecoin като бъдеща криптовалута.

След това следващият раздел ще разгледа възможностите за закупуване на Dogecoin. Тази част ще обхване: къде да купя Dogecoin, как да купя Dogecoin, как да купя Dogecoin с USD и как да купя Dogecoin с PayPal.

Честно да ви кажа, има един силно препоръчителна платформа че трябва да проверите кога закупуване на DogecoinBinance! Тъй като в момента Dogecoin гори, това може да е възможност за цял живот.

До края на ръководството трябва да знаете следното:

 • Кратка история на Dogecoin.
 • За какво може да се използва Dogecoin.
 • Ако Dogecoin е добра или лоша инвестиция.
 • Как да закупите Dogecoin.
 • Къде да купя Dogecoin.

Накрая ще обобщим всичко с няколко заключителни мисли. Както обикновено, има доста неща за покриване. И така, както би казал самият дож:

Еха. Много време. Колко отпадъци.

Също така, моля, не забравяйте да закупите Dogecoin само за най-надеждните и надеждни борси там! Binance е добър пример за такъв обмен. Можеш купете Dogecoin бързо и без много проблеми ТУК.

Купете Dogecoin: цена на Dogecoin.

Купете Dogecoin на Binance СЕГА!

Какво е Dogecoin?

Dogecoin е:

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

 • Отворен код: Кодът е свободно достъпен за всеки програмист, който може да се промени
 • Децентрализиран: Неговата блокчейн или база данни съществува на много компютри по света
 • Peer-to-peer валута: Изпращането и получаването на монети не се нуждае от централен сървър или орган за работа на валута

Ако вече знаете малко за биткойн, вероятно ще забележите, че описанието на Dogecoin много прилича на биткойн. Има обаче някои важни разлики.

Първо, има много повече Dogecoin, отколкото Bitcoin. По времето, когато пиша тази статия, има повече от 128 милиарда DOGE и може би в крайна сметка ще купите Dogecoin. Друга разлика е, че няма краен лимит за това колко Dogecoins ще бъдат създадени.


Няколко дни назад, Dogecoin достигна рекорда си за всички времена и го увеличи с повече от 300%. Въпреки това, това може да е една от онези редки възможности, когато можете да умножите печалбата си само за един ден. Ако решите да направите това, трябва да посетите Binance за най-лесния и бърз начин за закупуване на Dogecoin.

Забележка: Когато видите Dogecoin в списъка на борсите, той често използва „тикер“ DOGE. Това се използва по същия начин, както BTC се използва за Bitcoin и ETH се използва за родната валута на Ethereum, Ether.

И накрая, Dogecoin използва различно кодиране за своите миньори. Това е малко объркващо и твърде много техническо за тази статия. Всичко, което наистина трябва да знаете, е, че обикновените компютри могат да копаят Dogecoin. Това е различно от Bitcoin.

Само специализирани компютърни системи, които са проектирани за крипто копаене, могат да печелят биткойни в наши дни. Тези системи са известни като специфични за приложения интегрални схеми или „ASICs“. Разликата е, че процесорите (чиповете в нормалните компютри) все още могат да копаят Dogecoin.

Каква е целта на Dogecoin?

Както вероятно можете да разберете от логото, изобразено по-горе, Dogecoin първоначално е създаден като малко шега валута. Очевидно е, че е забавно да купувате Dogecoin. То стартира през 2013г и е създаден от Били Маркус и Джаксън Палмър. Оттогава тези двама основатели напуснаха проекта.

Самото име е взето от популярен ранен интернет „мем“. Оригиналният мем включваше a Куче Шиба Ину (най-малката порода кучета от Япония). Мемът имаше снимка на едно от тези кучета с многоцветен, комичен sans (шрифт) текст, написан на вид счупен английски. Примери за този текст могат да се видят около куче, изобразено в логото на Dogecoin:

„Plz мина, v богат, много валута, уау, много монети, колко пари, така че крипто“

Въпреки че започва като валута, DOGE бързо разви силна общност около него. Тази общност започна да използва валутата, за да дава бакшиши на други потребители на интернет за тяхното съдържание във форуми като Reddit. Тази форма на бакшиш се превърна в основната цел на Doge.

От създаването си Дож също е свикнал дарете пари за благотворителни организации. Те имат включи отбора от ямайски бобслей 2014 който не можеше да си позволи да стигне до зимните олимпийски игри в Сочи, шофьор на Наскар на име Джош Уайз и проект за чиста вода в Кения, наречен Doge4Water.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Dogecoin ли е бъдеща монета?

Както при всеки актив, дали Doge е бъдеща монета, зависи от това кога човекът първо е купил Doge и кога е решил да го продаде.

Купете Dogecoin: цена на Dogecoin.

Ако бихте ме попитали дали Dogecoin е добра покупка по-рано тази година, бих могъл да кажа, че точно както другите алткойни може да се колебае неочаквано в цената и да ви донесе бързи печалби. Сега обаче това Цената на Dogecoin се е увеличила с повече от 1000% тази година, и повече от 300% днес, Определено изглежда като една от по-добрите бъдещи монети!

Ако искате да се качите на този влак и да купите Dogecoin, трябва да изберете Binance – една от най-надеждните и сигурни платформи за обмен на криптовалути! Той също така поддържа фиат валути, така че е така един от най-лесните начини да купите и Dogecoin.

Как да купя Dogecoin

Купуването на Dogecoin може да бъде малко сложно, ако не сте свикнали да купувате криптовалута. Все пак има няколко начина да го направите. По-долу ще намерите инструкции как да купите Dogecoin с USD, как да купите Dogecoin с кредитна карта и как да купите Dogecoin с PayPal.

Как да закупите Dogecoin с USD

Няма много опции за директно закупуване на Dogecoin с USD. Някои борси за криптовалути обаче предлагат фиатни двойки с DOGE. Най-уважаваната борса за закупуване на Dogecoin е:

За някои по-малко известни, по-малки алтернативи за размяна можете да проверите:

 • Изчерпва
 • YoBit
 • Livecoin

За да закупите Dogecoin с една от тези борси, просто следвайте стъпките по-долу. Всеки обмен ще бъде малко по-различен, но в по-голямата си част тези стъпки ще се прилагат за всички.

 • Регистрирайте се на избраната от вас борса. Ще използвам Binance за този пример. Просто кликнете върху „Регистрация“ в горния десен ъгъл на страницата за обмен.

Попълнете формата на снимката по-долу:

Купете Dogecoin: Регистрация в Binance.

 • Веднъж регистрирани, направи депозит. Кликнете върху „Портфейл“ и след това "Фиат и Спот" в горната дясна навигационна лента на уебсайта.
 • Щракнете върху бутона „Депозит“. Ще ви бъдат представени следните опции. Щракнете върху валутата на депозита, която искате да използвате, за да изпратите USD на борсата.

Купете Dogecoin: фиат депозит на Binance.

 • Следвайте инструкциите на екрана въвеждане в информацията, която Binance иска.
 • След това намерете двойката „DOGE / USD“. За да направите това, напишете „Doge“ в лентата за търсене. Щракнете върху двойката „DOGE / USDT“. USDT е стабилна монета – цената й винаги е фиксирана към тази на щатския долар (първо ще искате да закупите USDT със съотношение 1: 1 от депозираните ви долари). Накрая, въведете сумата на Dogecoin искате да купите, изберете раздела Пазар и кликнете върху „Купете DOGE“.

Купете Dogecoin: купете на Binance с USDT.

 • След като направите своята сделка, трябва незабавно да изтеглите своя DOGE в портфейл, който не е борса. За да направите това, щракнете върху „Теглене“ до вашия баланс DOGE. След това ще трябва да въведете адреса си на защитен портфейл.

Забележка: Важно е да изтеглите вашия DOGE веднага в портфейл, на който контролирате частните ключове. Борсите не са безопасни места за съхранение на криптовалута. Те се хакват често. Изтеглете портфейл с много активи, като например Jaxx. Още по-добре използвайте хардуерен портфейл като Ledger Nano X. Това се отнася за всички методи за закупуване на Dogecoin, изброени по-долу.

Всяка от борсите, които позволяват на потребителите да купуват Dogecoin с USD, приема различни опции за депозит в USD. Изброил съм всеки по-долу:

 • Binance: Visa / Mastercard, банков превод, банков превод ACH, SWIFT, SEN.
 • Livecoin: Visa / Mastercard, Payeer, Perfect Money, Capitalist, AdvCash, Qiwi.
 • Изтича: Payeer, Perfect Money, AdvCash, NixMoney.
 • YoBit: OkPay, Payeer, AdvCash, PerfectMoney, Capitalist.

Предимства и недостатъци Купуването на Dogecoin с USD директно

Предимства:

 • Бързо и лесно.
 • Трябва само да регистрирайте се на една борса.

Недостатъци (свързани само с по-малки борси):

 • Малките борси (като изброените по-горе) често са напълно нерегламентирани. Това означава, че те могат да изчезнат по всяко време и няма да можете да направите нищо по въпроса. Просто ще загубите всички пари, които сте съхранявали на борсата! Не забравяйте, не оставяйте никаква криптовалута на никоя борса НИКОГА.
 • Тези малки борси могат да налагат големи такси за директно депозиране в щатски долари. Някои от горепосочените методи ще бъдат безплатни. Други може да таксуват 1-2%.
 • По-малките борси обикновено имат по-малка ликвидност. Това означава, че ако искате да купите голямо количество Dogecoin, те може да не са достатъчни, за да ви продадат. Методите по-долу са много по-добри за по-големи поръчки.
 • Обменните курсове и таксите, начислявани за сделки, могат да бъдат много високи. Винаги трябва да проверявате процента спрямо уебсайт като Coinmarketcap, преди да купите.

Купете Dogecoin с кредитна карта

Ако искате да закупите Dogecoin директно с фиат валути (като USD или EUR), тогава Binance е най-добрият ви залог. Тази борса за криптовалута предлага стабилна сигурност, висока ликвидност, приятелски такси и множество други предимства!

Сделка Binance активна в момента:

Има много малко други възможности за закупуване на Dogecoin с кредитна или дебитна карта. Livecoin твърди, че приема транзакции с кредитни карти. Въпреки това, като малка нерегламентирана борса, зависи от вас дали искате да им се доверите с данните на кредитната си карта.

Купете Dogecoin с биткойн

Изброих как да закупите Dogecoin с Bitcoin по-долу. В този пример използваме Coinbase:

 • Насочете се към Coinbase и щракнете върху регистрация.
 • Попълнете страница за регистрация.

Coinbase създайте формуляр за акаунт

 • Когато се регистрирате, трябва добавете данните за вашата кредитна карта.
 • След това, за да купувайте биткойн, щракнете върху раздела „Купуване / продажба“, както е показано по-долу.

Покупка на биткойни в Coinbase

 • След това трябва въведете сумата на биткойн бихте искали да купите.
 • Изберете начина на плащане (кредитна карта) и въведете данните си, за да завършите продажбата.
 • Кликнете върху раздела „Акаунти“ и ще видите количеството биткойн, което току-що сте купили в портфейла си за биткойн.

След това трябва обменете вашите биткойни за DOGE. За този пример ще използвам Binance. Отново стъпките са по-долу:

 • Попълнете своите данни на стандартната страница за регистрация.
 • След като се регистрирате, щракнете върху „Средства“ и след това "Депозити" в горното меню. Изборът на депозит с Bitcoin ви дава адреса за получаване на Bitcoin.

Купете Dogecoin: Binance BTC адрес.

 • Копирайте този адрес и върнете се към Coinbase.
 • Когато влезете в Coinbase, кликнете върху раздела „Акаунти“.

Акаунти в Coinbase

 • Под „Вашите акаунти“ ще видите своите Биткойн портфейл. Това е мястото, където ще вижте количеството биткойн сте закупили в Coinbase. Трябва да щракнете върху „Изпрати“, както е показано по-долу. (За този пример не закупихме нито един биткойн. Ето защо опцията „Изпращане“ е сива. Ако имате биткойн тук, трябва да можете да щракнете върху него.)

BTC монета в портфейла

 • След като щракнете върху „Изпрати“, трябва да видите следното поле.

Изпращане на криптовалута до получателя

 • В Кутия за получатели, ти трябва да поставете адреса на Binance сте копирали по-рано.
 • Въведете количеството биткойн, което искате прехвърлете във вашия портфейл Binance.
 • Щракнете върху „Изпращане на средства“
 • След няколко минути трябва получите своя BTC на Binance.
 • Върнете се в Binance и щракнете върху "Пазари" в горната част на страницата.
 • Въведете “DOGE” в полето за търсене и натиснете enter. След това натиснете Двойка DOGE / BTC.
 • Ще бъдете пренасочени към нова страница за търговия. Натиснете раздела Пазар в долната част на екрана и въведете количеството биткойн, което искате да похарчите за DOGE.
 • След това остава само да натиснете "Купете DOGE".

Купете Dogecoin: купете на Binance чрез BTC.

 • Попълването на вашата поръчка може да отнеме няколко минути. Когато приключи, вашият DOGE ще се появи в раздела за портфейла.
 • След това е важно да изтеглите своя DOGE в сигурен портфейл. Бих препоръчал или хардуерен портфейл. Можете обаче да използвате софтуерен портфейл, ако съхранявате само малки количества DOGE за онлайн бакшиш.

Това е, завършихте процеса на закупуване на Dogecoin.

Купете Dogecoin с помощта на PayPal

Дори по-малко борси за криптовалути приемат PayPal отколкото правят кредитни карти. Това е така, защото потребителите могат просто да докладват транзакцията на PayPal и да поискат обратно парите си. Борсите очевидно не искат хората да крадат криптовалута от тях. Поради тази причина депозитите в PayPal са рядкост. Има начини обаче да купите Dogecoin с помощта на PayPal.

Вероятно най-лесният и безопасен начин за закупуване на Dogecoin с помощта на Paypal е първо да го използвате за закупуване на Bitcoin. За съжаление Coinbase и някои от изброените до момента борси не го приемат. Истинските борси между партньори, като LocalBitcoins, обаче често имат търговци, готови да приемат PayPal. Може да се шокирате от това колко плащат за услугата!

Изброих стъпките за закупуване на биткойн с помощта на PayPal по-долу:

 • Насочете се към Местни биткойни.
 • Щракнете върху „Регистрация безплатно“ (вижте по-долу.)

Регистрирайте се в LocalBitcoins

 • Попълнете данните и влезте.
 • Щракнете върху връзката, която казва „Купете биткойни“ (червена стрелка отдолу) и след това използвайте полето за превъртане надолу, за да изберете PayPal (синьо). Ще забележите, че цената е много по-скъпа от средния пазарен курс на биткойн. По време на писането на тази статия и правенето на тази екранна снимка, тарифата за биткойн на XE.com беше £ 4683.17. От екранната снимка по-долу можете да видите, че търговците на PayPal начисляват около 20% премия. Това е така, защото толкова много от тях биват измамени от хора, които правят възстановявания на суми. За търговците е риск да приемат PayPal, така че се нуждаят от компенсация.

купувам-dogecoin

 • След като решите коя оферта да изберете, кликнете върху „Купете“. След това ще получите инструкции как да платите на продавача.
 • След като транзакцията се осъществи, трябва да изтеглите BTC на уебсайт като Binance. За да направите това, копирайте адреса си от Binance (вижте стъпките по-горе за повече информация). След това щракнете върху „портфейл“ в Локални биткойни (червена стрелка отдолу) и поставете своя адрес на Binance в лентата (жълта стрелка).

Инструкция как да направите транзакция на LocalBitcoins

Ако следвате това ръководство от самото начало, трябва да знаете останалите стъпки вече. Върнете се при Binance и следвайте горните инструкции за търговия с BTC за DOGE.

Заключение

Както виждаш, Dogecoin е малко по-различен от много други криптовалути покрихме. Наистина не е проектиран като дефлационна валута (предлагането винаги става по-голямо). Dogecoin служи за полезна цел, за разлика от много криптовалути днес.

Той е намерил хубав случай на употреба като монета, за да наклони няколко части от цента за интернет потребителите, създаващи забавно или интересно съдържание. Общността около DOGE и настоящият екип от разработчици, използващи валутата по благотворителните начини, които са направили, също е достоен случай.

Купете Dogecoin: цена на Dogecoin.

Купете Dogecoin на Binance

Преди хората да казваха че закупуването на няколко Dogecoin вероятно няма да ви направи милионер – освен ако разработчиците не поставят строго ограничение за броя на монетите, които могат да бъдат закупени. Така че, ако искате да се забавлявате с крипто, винаги можете да си купите Dogecoin надежден обмен, като Binance.

Днес обаче, тъй като цените на Dogecoin се увеличиха с повече от 1000% процента за един месец, честно е да се каже, че Dogecoin е бил и все още може да бъде бъдеща монета за възможност.

сравни id ="4" тип ="статистика"]

Надявам се, че това ръководство е било полезно за вас, когато научите малко повече за тази интересна цифрова валута. Сега трябва да знаете неговата история, предназначението му, къде да купите, как да го купите с помощта на различни методи и дали трябва да се мисли за него като бъдеща криптовалута. Както би казал Дожът:

Еха. Много знания. Много учене.

И така, какво мислите? Считате ли Doge за бъдеща криптовалута?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector