Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Kraken VS Binance: Битка за крипто обмен

Днес има много различни платформи за криптообмен в света. Някои от тях са невероятни инструменти, с които можете да използвате Купува, продавам, и обменяйте вашите крипто активи, докато други … Оставете някои неща да се желаят. В това Кракен СРЕЩУ Binance сравнение, ще разгледаме двама от индустриалните гиганти.

Както Kraken, така и Binance са много добре познати в различни крипто кръгове. Докато и двете платформи също се считат за „на върха“ що се отнася до борсите за криптовалута, те също са доста различни един от друг. Следвайки тази логика, естествено те вероятно ще подхождат и на различни типове хора!

За да разберете кой от двата сайта е най-подходящ за вас, ще ви е необходимо цялостно сравнение, което се фокусира върху всички основни, съществени моменти, които трябва да бъдат разгледани, докато анализирате платформи за криптообмен. Е, имате късмет – това сравнение на Kraken VS Binance е точно такова!

Kraken VS Binance: Критерии за сравнение

Ако трябва да потърсите някои Binance СРЕЩУ Кракен сравнения онлайн, вероятно ще забележите, че има няколко различни начина да го направите. Някои хора обичат да вземат няколко специфични функции и анализирайте двете платформи за сравнение въз основа на тях, докато други обичат просто да сравняват и контрастират самите платформи.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Е, ще следваме предишния маршрут.

За да го направим ефективно обаче, първо трябва обсъдете действителните характеристики че ще използваме като основни отправни точки на нашето сравнение на Kraken VS Binance! Има пет функции да имате предвид тук: сигурност, лекота на използване, такси, поддържа монети, и брой потребители.

  • Сигурност. Без съмнение, сигурността е най-важният аспект при избора на правилната платформа за обмен на криптовалути за себе си. Това е вярно както в това сравнение на Kraken VS Binance, така и в всяко друго сравнение, свързано с крипто, на което може да попаднете! Без подходяща сигурност рискувате да депозирате вашите средства в обмен, който може да бъде компрометиран – ако това се случи, може да загубите всичките си активи! Повечето от платформите за обмен на криптовалути от първо ниво все пак са сортирани техните функции за сигурност – все пак нещо, което си струва да се има предвид!
  • Лесно използване. Ако сте ветеран за търговия с криптовалути, вероятно знаете всички тънкости на някои от по-сложните потребителски интерфейси, които се предлагат на някои платформи за обмен. Това каза, ако сте напълно начинаещ, изучаването на всички технически характеристики и сложни функции може да бъде доста трудно, да не говорим за сплашване! Ето защо една от основните точки, на която трябва да се обърне внимание в това сравнение на Binance VS Kraken, е свързана с коефициентът на лекота на използване – първокласната борса винаги ще има разбираемо оформление и лесен за използване интерфейс!
  • Такси. Всеки път, когато търгувате с криптовалути на онлайн крипто борса, ще бъдете начислява конкретна такса. По-често начините на изчисляване на тези такси могат да изглеждат доста сложни – има много фактори! Като казахте това, ако наистина искате печелете докато търгувате с крипто, това със сигурност е един от най-важните аспекти, на които трябва да обърнете внимание! Това е и една от най-спорните точки на някои сравнения на Kraken VS Binance – вие винаги ще намерите хора, които обсъждат такси и търсят най-добрите сделки за крипто търговия онлайн!
  • Поддържан брой монети. Към момента на писане на това сравнение на Kraken VS Binance, в момента има около 7000 различни криптовалути на разположение на хората за разглеждане, проучване и търговия. Както можете да видите, пазарът на криптовалути стана много различен от това, което беше дори преди две или три години! В наши дни дори крипто начинаещите искат изграждане на разнообразни портфейли, направо от самото начало. За да направите това обаче, ще трябва да имате възможност да закупите множество различни криптовалути, а не само основните (Биткойн, Ethereum, Litecoin, и т.н.). Със сигурност функция, за която да внимавате!
  • Брой потребители. Макар че този конкретен аспект на сравнението на Kraken VS Binance може да изглежда малко тривиален в началото, уверявам ви – броят на потребителите е много важен, особено когато говорим за успешни платформи за обмен на криптовалути. Това е най-вече поради две големи причини – подходящи условия за търговия, и надеждността на платформата за търговия. Големият брой потребители може да покаже (или в известен смисъл – да гарантира) тези две неща. Дали това е нещо, което е от значение за някоя от двете платформи, споменати в това сравнение? Е, прочетете и разберете!

Естествено, както можете да си представите, всеки един човек ще има свои собствени лични предпочитания, що се отнася до преференциалните му характеристики на онлайн сайт за крипто търговия. Ако обаче обменът има всички гореспоменати аспекти, можете да бъдете сигурни, че си струва да обърнете внимание!

Kraken VS Binance: Сравнението

За да поддържаме нещата в ред, ще го вземем отгоре и ще сравним Кракен СРЕЩУ Binance като се използват посочените по-горе характеристики като основни критерии. Нека започнем, като разгледаме колко сигурна е всяка от двете крипто борси.

Сигурност

Както е отбелязано в уводната част на сравнението на Kraken VS Binance, и двете въпросните борси се считат за едни от най-добрите на пазара. Естествено, както можете да си представите, и двамата ще бъдат много сигурно, също! Но какво точно означава „сигурно“ обаче?

Е, за начало, както Kraken, така и Binance работят двуфакторно удостоверяване на съответните им платформи. 2FA може да изглежда като „най-старият трик в книгата“ досега, но най-страхотното в него е, че … Работи!

Kraken VS Binance: Фючърси на Kraken.


С 2FA можете да сте сигурни, че никоя неупълномощена страна няма да има достъп до вашия акаунт, и по този начин ще стои далеч от вашата криптовалута. Докато 2FA не предотвратява неща като хакове и фишинг, все още е много надежден (и досега – от съществено значение!) метод за защита на вашата сметка.

На върха на обширния списък със защитни функции на Kraken, най-открояващото се е фактът, че борсата съхранява 95% от крипто активите на своите потребители устройства за хладилно съхранение. Без съмнение това е може би една от най-добрите мерки за сигурност, които криптообменът може да предприеме!

Накратко, без значение коя от двете опции в това сравнение на Kraken VS Binance ще изберете, можете да бъдете сигурни – и двете платформи предлагат първокласна сигурност.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Лесно използване

С криптовалутите, които стават все по-популярни и масови, има и такива повече хора, идващи в света на крипто търговия всеки ден. Огромен брой крипто начинаещи също означава много объркване, особено ако се натъкнат на платформи, които не са толкова прости за разгадаване.

За съжаление това всъщност може да е така за тези, които посещават Binance за първи път!

Сега трябва да дам на борсата известни чести – те са множество различни оформления на потребителския интерфейс за търговия, както някои, които са прости и насочени към крипто новодошлите, така и други, които са по-сложни и сложни.

Имайки предвид това обаче, има доста онлайн сравнения на Kraken VS Binance и потребителски рецензии, които отбелязват как Binance е малко сложна платформа за използване, общо взето. Ако нямате абсолютно никакви предварителни познания в областта на крипто и инвестициите, добре … Може да ви е трудно да разберете тънкостите на Binance.

Kraken, от друга страна, е съвсем различен. Това е лесен за използване, и не ви затрупва с огромно количество функции и различни бутони. Определено подходящ за начинаещи!

Такси

Сега, разбира се, това е един от аспектите, които са склонни да карат хората да се навеждат към едната или другата платформа за обмен на криптовалути, доста бързо.

Kraken VS Binance таксите са … Интересно. Kraken е някак прям. Платформата таксува своите потребители до 0,26% за всяка сделка които те правят. Действителният брой, както вероятно можете да си представите, зависи от множество фактори – количеството криптираща криптовалута, независимо дали сте производител или потребител, и т.н..

Kraken също има максимален лимит за търговия от $ 100 000, и такси до $ 60 в такси за теглене.

Мога да ви кажа точно сега – Binance е категоричният победител в това отношение.

Kraken VS Binance: печелете с Binance.

На първо място, с Binance няма да имате дневен лимит за търговия (ако достигнете максималното ниво на акаунта). На всичкото отгоре борсата може да се похвали с едни от най-ниските обменни курсове на пазара – те се качват до 0,1%! Това е супер ниско, дори на върха!

Такса за теглене, Binance ще ви таксува 3,5%, с минимална такса от $ 10.

Що се отнася до таксите Kraken VS Binance, ако стриктно се стремите да спестите възможно най-много, Binance е пътят. Таксите на платформата са наистина невероятни!

Поддържан брой монети

Много от най-добрите платформи за обмен на криптовалути там предоставят на своите потребители възможността да купуват, продават и търгуват множество различни крипто монети.

Това без съмнение е много удобно.

В същото време, с нарастването на популярността на крипто пазара, като цяло стана почти задължително за топ-куче крипто борсите да предлагат такива услуги! Ако сайтът ви позволява да търгувате, но с няколко от най-популярните монети, популярността му няма да нарасне – особено когато има борси, които предлагат стотици монети, от които да избирате!

Kraken предлага на своите потребители около 40 различни криптовалути да избираш от. Те, естествено, ще включват всички основни монети и там приличен брой алткойни, също.

Kraken VS Binance: научете повече за крипто на Kraken.

От друга страна, Binance има над 150 крипто активи, от които да избирате! Това е огромен брой монети!

Честно казано, повечето хора наистина няма да се нуждаят от толкова много различни монети. Въпреки това, ако търсите конкретна криптовалута, има много по-голям шанс да я намерите в Binance, а не в Kraken.

Така че – що се отнася до аспекта на разнообразието (и броя) на монетите в това сравнение на Kraken VS Binance, Binance със сигурност е по-добра алтернатива!

Брой потребители

Както бе споменато по – рано в сравнението на Binance VS Kraken, аспектът на брой потребители ни показва две неща – надеждността на платформата и идеята за колко добре ще вървят вашите сделки, ако решите да ги изпълните на сайта.

Надеждност, ако обменът на криптовалута има много потребители, в повечето случаи можете да сте сигурни в това той предлага някои страхотни функции, първокласна сигурност, и е надеждна алтернатива, най-общо казано.

По отношение на успешна търговия, помислете – ако има хиляди потребители, които използват борсата за собствени нужди от крипто търговия, има много по-голям шанс да намерите някой да търгувате бързо и ефективно. Ако обаче обменът е пуста пустош, вашето предложение или предложение може да остане там за известно време.

Към писането на това, Kraken свърши 4 милиона потребители. Binance, от друга страна, има повече от три пъти това – 13,5 милиона потребители.

Въпреки че и двете числа са огромни, Binance очевидно е най-популярната алтернатива! Въпреки че има много причини защо това може да е така, заслужава да се подчертае, че номерата на Kraken, макар и по-ниски, все още са много впечатляващи!

Заключения

И така, като последна бележка остава крайният въпрос – коя от двете борси за криптовалута, споменати в това Кракен СРЕЩУ Binance сравнението е по-добрата алтернатива?

Честно казано, както Kraken, така и Binance ще бъдат чудесен избор за всеки, който иска да влезе в света на криптовалутите. Като се има предвид това, ако сте напълно начинаещ, Kraken всъщност може да е по-добрата алтернатива – той е много по-лесен за използване и няма да ви затрупа с огромен набор от монети и други функции.

Kraken VS Binance: научете на Binance.

Това каза, Binance определено ще отговаря на по-опитните криптотърговци. Има огромен асортимент от монети да избираш от, сложен потребителски интерфейс, е категоричният победител в дебата „Kraken VS Binance такси“ и така нататък – наистина една от най-добрите платформи за криптообмен на пазара!

Благодарим ви, че проверихте това сравнение на Kraken VS Binance и успех във вашите предстоящи начинания за крипто търговия!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector