Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Топ 10 обещаващи криптовалути за гледане през 2018 г.

Откакто блокчейнът създаде надеждна технология, имахме няколко криптовалути на разположение за закупуване. Някои от тях излязоха с невероятен потенциал, докато други просто скочиха под очакванията.

Така че чудехте ли се какво предстои в крипто света през останалата част от годината?

Е, първата част на тази година просто бе белязана от неочакваните върхове и спадове. В сравнение с метеорните върхове през декември 2017 г., началото на тази година беше ударено от буря от минимуми, измами, страхове от регулации и различни законни опасения.

Но въпреки всички условия, блокчейнът се появи и продължи да расте. Така че има ли криптовалути, които ще придобият популярност през 2018 г.?

Е, по-долу са топ 10 обещаващи криптовалути, чиито пътни карти показват обещаваща година.

Топ 10 обещаващи криптокойни

Топ 10 обещаващи криптовалути за 2018 г .:

1. EOS

EOS блокчейн

Кредит за изображение: EOS

Пазарна капитализация– 12 477 806 299 щатски долара

EOS е криптовалута, която е известна като една от най-мощните инфраструктури на децентрализираните приложения. Известна е също като помощна монета, която предлага съхранение и честотна лента на блокчейна.

Въз основа на бяла книга от 2017 г., в момента тя се разработва от частна компания, Block.one който пусна версия 1.0 на този отворен код EOSIO софтуер. За да осигури правилното разпространение, Block.one се ангажира да инвестира над 1 милиард долара средства за растежа на екосистемата.

Основната цел на тази платформа е да предложи децентрализирани решения, които могат да премахнат таксата за потребителите и също така да решат проблемите с мащабируемостта на блокчейн като Ethereum и Bitcoin.

2. Звезден

Звездна монета

Кредит за изображение: Stellar


Пазарна капитализация– $ 5 624 224 543 USD

Създадена през 2014 г., Stellar е протокол с отворен код, който се използва за обмен на пари с помощта на блокчейн технология. Позволява ви да прехвърляте пари през границите за части от секундата без никакви разходи. Тази криптовалута е доста лесна за използване и наскоро претърпя две важни партньорства.

  • Stellar обяви партньорство със сигурна платформа за комуникация- Ключова база. Докато Stellar се фокусира върху преместването на парите през различни спектри, Keybase ще интегрира функции от мрежата в приложенията. И това също така ще позволи портфейлите да се използват на множество без никакви проблеми.
  • Мрежа за звездно осветление: Това е мрежа за обработка на плащания извън веригата, която ще позволи на страните да взаимодействат чрез интелигентен договор, без да извършват транзакциите от Blockchain.

3. Кардано

Какво е Cardano?

Кредит за изображение: CARDANO

Пазарна капитализация – $ 5,561,019,578 USD

Cardano е проект с отворен код и децентрализиран публичен блокчейн и криптовалута. Известна е и като разпределена изчислителна платформа, която управлява блокчейна за криптовалута ADA. Създадена от фирма за разработка на блокчейн, тя е първата блокчейн, която се основава на изследователски подход.

Той идва като една от обещаващите криптовалути за 2018 г., тъй като беше на деветия ранг по време на старта си и сега е на номер 10, поради значителната си стойност на проекта. Освен това, тя също така надгражда от пускането на Byron до Shelley, което ще помогне на тази технология да прерасне в „децентрализирана и автономна система“.

4. NEO

NEO може да бъде най-силната криптовалута от 2018 г.

Пазарна капитализация- $ 3,428,847,500 USD

NEO е едновременно криптовалута и блокчейн платформа, която е създадена да изгради надеждна и мащабируема мрежа от децентрализирани приложения. Създадена през 2014 г. като AntShares, тя поддържа различни езици за програмиране като C ++ и Javascript, като използва персонализирана версия, известна като Docker.

Той се предлага като една от най-силните криптовалути за 2018 г., тъй като е гъвкава опция за развитие и има подкрепата на Китайската интернет империя. Хората го наричаха китайски Ethereum, но той е доста бърз и има силата да обработва 10 000 транзакции в секунда. Заедно с това, NEO също е проектиран да бъде защитен срещу квантовите компютри. Научете повече за NEO dApps екосистемата.

В момента блокчейнът използва PKI X.509 цифрови стандарти като система за идентификация.

5. Онтология

Топ 10 обещаващи криптовалути - онтология

Кредит за изображение: Онтология

Пазарна капитализация – $ 1 304 615 769 USD

Онтологията е високоефективен публичен блокчейн проект и платформа за разпределено доверително сътрудничество, която включва поредица от дневници и система за интелигентни договори. Той поддържа публична блокчейн система и е в състояние да ги персонализира за различни приложения.

Въпреки че онтологията е нова в света на криптовалутите; той е надежден, тъй като получава подкрепа от голяма финансова корпорация в Китай. Освен това предстои стартирането на mainnet, което ще отвори процеса на разработка за обществеността. След като основната мрежа излезе, ще започне създаването на приложение, което ще привлече много внимание към този маркер.

6. ИКОНА

ИКОНА

Кредит за изображение: ICON

Пазар Шапка с козирка -$ 1,034,515,654 USD

Известно е, че ICON изгражда една от най-големите децентрализирани мрежи в света. Състои се от различни институции и се стреми към свързване на крипто с реалния свят. Като член на ‘Blockchain Interoperable Alliance’, основната цел на ICON е да свърже блокчейн мрежите и да разработи глобален стандарт за междублоковите мрежи.

През 2018 г. екипът стартира ICON Mainnet 1.0, мултивалутен портфейл ICONex, и също така подписа партньорства с много нови борси. Те също така планират да се разширят в други области като образование, банково дело, застраховане и здравеопазване.

ICON не само планира изграждането на технологиите, но също така се фокусира върху промоция, която често се превръща в значителни продажби.

7. НАНО

Топ 10 обещаващи криптовалути - Nano

Кредит за изображение: Nano

Пазарна капитализация- 553 221 580 щатски долара

NANO е безплатният и бърз начин да платите за всичко в живота. Обикновено известен като Raiblocks, той работи по три основни въпроса, които включват – неефективност на захранването, висока латентност и липса на мащабируемост.

Отличаващ се с лек протокол, той може да се похвали с моментални транзакции, неограничена мащабируемост и също така служи като отлична алтернатива на биткойн. Освен това, с 4 милиона транзакции под неговия пояс, той е прозрачен по своята същност и изисква по-малко ресурси.

Според пълно изслушване на комисията по виртуални валути, въпросите като потреблението на енергия и прането на пари ще бъдат решени през следващите тримесечия.

8. Стратис

Стратис

Кредит за изображение: Стратис

Пазарна капитализация- $ 441 286 828 USD

Това е напълно централизирана „Blockchain As A Service“, създадена в помощ на разработчиците на C # and.Net. Основната идея на тази платформа е да предложи на медицинската, финансовата и технологичната индустрия платформа за използване на децентрализирани приложения за техния бизнес.

Това, което го прави обещаващ, е неговата функционалност за интелигентен договор, специално проектиран протокол за портфейл, използване на странични вериги и това е Първоначално предлагане на монети.

9. BAT (Основен знак за внимание)

Топ 10 обещаващи криптовалути - НДНТ

Кредит за изображение: BAT

Пазарна капитализация- $ 272 292 000 USD

Основен знак за внимание е система, която е предназначена за рекламодателите да плащат на издателите за съдържанието, което доставят, и на потребителите за ангажираността им, когато гледат рекламите. Той е децентрализиран, ефективен, прозрачен и работи на блокчейн Ethereum. Основната цел на този токен е да подобри платформите за дигитална реклама чрез увеличаване на потребителското изживяване.

BAT е обещаващ актив, тъй като вече има осигурени партньорства с различни медийни гиганти като The Guardian, British News и др. Нещо повече, те също направиха награда от 1 милион долара, която издигна небето на издателите им от 4000 на 8000.

10. Енергийна книга

Енергийна книга

Кредит за изображение: Power Ledger

Пазарна капитализация- $ 126 229 739 USD

Е, Power Ledger е водещият в света партньорски партньорски пазар за възобновяема енергия. Това е и австралийска криптовалута, базирана на блокчейн и платформа, която позволява децентрализираната търговия с възобновяема енергия. Тази платформа предлага на потребителите достъп до различни енергийни пазари и се стреми да бъде мащабируема според различните енергийни инфраструктури.

Работи върху система с двойни маркери, която включва POWR и Sparkz. Първоначалното предлагане на монети за POWR е най-големият и 14-ият най-голям проект за краудфандинг в Австралия.

Power Ledger идва като една от обещаващите криптовалути поради скорошната си сделка с Greenwood Solutions. Това е първото търговско внедряване на проекта и ще накара други компании да се възползват от техните услуги. Те също така обявиха сделка с Helpanswers, за да стартират стотици проекти за търговия с възобновяеми енергийни източници в Северна Америка.

Прочетете също,

  • Топ 5 блокчейн протоколи, които да се следват през 2018 г.

  • Топ 10 криптовалути, за които трябва да знаете

Така че независимо дали сте били скептични към печалбите или сте били сигурни за някои от тях като балон, това са криптовалутите, които просто са подкрепени от качествените проекти.

* Отказ от отговорност: Статията не трябва да се приема и не е предназначена да предоставя инвестиционни съвети. Исковете, направени в тази статия, не представляват инвестиционен съвет и не трябва да се приемат като такива. Направете свое собствено проучване!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector