Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

SKALE сключва продажба чрез активиране, добавяйки близо 4000 нови потребители в 90 държави в една от най-разпространените продажби на токени до момента

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogCodefi

SKALE сключва продажба чрез активиране, добавяйки близо 4000 нови потребители в 90 държави в една от най-разпространените продажби на токени до момента

3736 души от 90 различни държави са закупили 167 139 884 SKL при $ 0,03 USD / SKL, създавайки широка мрежа от участници, която обхваща целия свят и значително увеличава мрежовата сигурност преди стартирането на основната мрежа на SKALE Network на 1 октомври. от ConsenSys 14 септември 2020 г. Публикувано на 14 септември 2020 г.

Съобщение за търг на SKALE 6

В петък, 11 септември 2020 г., публичната продажба на символи на SKL, която управлява SKALE Network’s Мрежа за мащабиране на Ethereum, заключи. 3 736 души от 90 различни държави са закупили 167 139 884 SKL при $ 0,03 USD / SKL, създавайки широка мрежа от участници, която обхваща целия свят и значително увеличава мрежовата сигурност преди Стартирането на мрежата на SKALE на Фаза 2 на 1 октомври

 

Снимка на екрана 2020 09 07 в 6 29 31 PM

От 24 септември хората ще получат своите SKL токени и веднага ще могат да започнат да залагат Codefi Активиране и печелене на награди за помощта им за осигуряване на мрежата SKALE. Днес, свърши 50 dApps в момента надграждат SKALE, вариращи от игри до DeFi до стрийминг на аудио и други. Вече има и 21 валидатори, които са участвали в борда, обучението и са квалифицирани да изпълняват Фаза 1 и 2 на основната мрежа на SKALE Network. Кратък списък от валидатори, предлагащи своите услуги на платформата Activate, ще бъде разкрит през следващите дни. Притежателите на SKL токени ще могат да избират от тези валидатори и незабавно да започват да печелят награди за подкрепа на мрежата SKALE. 

Стартирането беше първата публична наличност на SKL, помощен и управленски токен, необходим за участие в мрежата на SKALE като делегатор, валидатор или разработчик. Мрежата SKALE е решение за ниво 2 на Ethereum като услуга, което дава на разработчиците достъп до бързи, сигурни, лесни за конфигуриране и напълно децентрализирани вериги – с такси за газ по-малко от това, което потребителите плащат сега в Ethereum Mainnet. Като Джак О’Холеран, основател на Мрежа SKALE пише още през февруари, „Имаме голяма визия, искаме да видим няколко милиона активни потребителски dApps на ден през следващата година и сме страстни да помогнем на Ethereum да постигне първите си милиарди потребители.“

Максимално разпределените стартирания за реални потребители насърчават устойчива мрежа  

Докато процесът на провеждане на пускания на токени, които наистина позволяват на успешните децентрализирани мрежи да се „активират“, все още се заражда, Activate от ConsenSys Codefi с гордост споделя обща визия за стартиране на справедливи и разпространени токен предложения с мрежата SKALE. Това помогна за улесняване на едно от най-разпространените предложения за символи, които все още не се виждат в криптовалутната индустрия. В ConsenSys вярваме, че установяването на глобални стандарти за предлагане на комунални токени е най-добрият начин за създаване на справедливо разпространение на маркери, както и правната и регулаторна неяснота, която децентрализираните проекти предполагат.

Стандартите за стартиране на токените Activate’s гарантират, че само най-квалифицираните мрежи са избрани и стартирани по най-достъпен, прозрачен и справедлив начин. Придържането към по-съвместима политика на KYC доведе до окончателния брой на одобрените участници до 4533 с 53 300 000 долара за намерение за покупка, което беше повече от десет пъти повече от общата наличност на маркера. Вместо да позволи на шепа китове да вземат всички жетони и потенциално да ги зарежат по-късно или да доминират в мрежовите награди, продажбата имаше за цел да има възможно най-голям брой отделни участници и да направи мрежата SKALE самоподдържащо се начинание.  


Предоставянето на неговия полезен токен на глобална аудитория е също толкова важно за SKALE, тъй като тяхната технология ще бъде решаваща платформа за мащабируемост за Ethereum, като ще помогне на потребителите да усвоят базираните на Ethereum приложения на 1 милиард души. 

Широчината на участие е още по-мощна, тъй като от всички купувачи се изисква програмно и по договор действително да използват токените по предназначение в мрежата SKALE. Това изискване за „Доказателство за използване“ означава, че притежателите на токени не могат да прехвърлят своите токени по каквато и да е причина, освен да участват и да стартират мрежата. След като потребителите го направят, например чрез залагане за поне 60 дни, само тогава техните токени ще се отключат. 

Какво следва

Всички токени ще бъдат разпространени на 24 септември. Купувачите веднага ще могат да заявят и заложат своите токени на платформата Activate и преди първата епоха, започваща на 1 октомври. Следете за изданието за Активиране на ръководството за залагане и често задавани въпроси.

Ако купувачите имат въпроси или се занимават с билети за поддръжка, те могат да се свържат с екипа за поддръжка на клиенти и да изпратят билет на [имейл защитен]

Децентрализирани мрежи SKALEN Бюлетин Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини на Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и други.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector