Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на KuCoin: Безопасно ли е? Ето какво намерихме

KuCoin е водеща борса за криптовалути за търговия с цифрови активи и криптовалути. Борсата е подходяща за начинаещи и опитни търговци, използвайки нейния уебсайт или мобилно приложение, което предлага голямо разнообразие от продукти и усъвършенствани инструменти за търговия за най-популярните криптовалутни активи и алткойни с ниска капитализация.

Посетете KuCoin

KuCoin често се нарича “Народната борса” поради бързия си скок на популярност по целия свят и е такъв доверено от 1 на всеки 4 притежателя на крипто в света което го прави една от най-добрите борси за търговия с криптовалути.

Основни функции:

 • Над 200 качествени крипто монети с повече от 400 търговски двойки
 • Приема 46 фиатни валути като USD, GBP, EUR и CNY
 • Маржин търговия с крипто с до 10 пъти ливъридж
 • Конкурентна такса за търговия от 0,1% на сделка
 • Печелете лихва върху крипто (до 12% USDT годишно)
 • 2.3 звезден рейтинг въз основа 138 отзива

като цяло

4.55 / 5 Посетете KuCoin

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация за неговите функции, потребителски интерфейс и такси за търговия и други в този преглед на KuCoin, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Какво е KuCoin?

KuCoin е борса за криптовалута, която е създадена, за да обслужва хора по целия свят, като предоставя лесна за използване платформа за инвеститори за обмен на цифрови активи и криптовалути. Създадена в края на 2017 г., KuCoin бързо се превърна в една от най-популярните борси за крипто търговия в света. Според coinmarketcap KuCoin е в момента е на 8 място въз основа на трафика, ликвидността и обемите на търговия на неговия спот пазар.

За кратък период от време KuCoin е натрупал над 5 милиона регистрирани потребители от над 200 държави и региони и е добре установен в общности като Южна Корея, Япония, Испания, Италия, Виетнам, Турция, Русия, Индия и други региони.

уебсайт kucoin

Потребителите са разглезени от избор с няколко иновативни крипто услуги и продукти, включително спот борса, фючърсни пазари, маржин търговия, суап крипто с нулеви такси, залагане на награди, услуга за кредитиране, за да спечелят лихва върху крипто активи и дори да купуват криптовалути с помощта на кредит / дебит карта.


KuCoin в сравнение

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на KuCoin. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси като KuCoin, които предлагат функции от световна класа.

Характеристика & Крипто продукти

Потребителите на KuCoin имат достъп до няколко функции, които включват незабавни крипто покупки с кредитна карта, платформа за маржин търговия и залагане на любими монети, за да печелят награди. Ето резюме на най-добрите функции на KuCoin.

Поддържани активи

KuCoin предлага над 200 глобални висококачествени блокчейн проекта с повече от 400 търговски двойки превръщайки платформата в една от най-добрите борси за търговия с алткойни или разнообразяване на портфолио. Инвеститорите от цял ​​свят могат да закупят монетите, използвайки 46 различни фиатни валути като USD, GBP, EUR и CNY.

Маржин търговия

KuCoin разполага с усъвършенствана платформа за търговия с ливъридж с маржин договори до 10 пъти лост. Има над 50 маржин активи, които са съчетани с BTC, ETH и USDT. Напредналите и междинните потребители могат да увеличат потенциалните си печалби, като търгуват с позиция, много по-голяма от капитала им, като заемат средства. KuCoin предлага и деривативни продукти с до 100 пъти марж.

търговия на маржовете на кукойн

Мобилно приложение

KuCoin предлага интуитивно и лесно за използване мобилно приложение, за да могат клиентите да търгуват навсякъде и по всяко време. Приложението се поддържа на устройства с Android и iOS и позволява достъп до пълния спектър от продукти и функции за търговия. Потребителите могат да отварят позиции, да следят сделките и да преглеждат салдата в портфейла.

KuCoin заеми

Подобно на платформите за кредитиране и заемане като BlockFi и Nexo, KuCoin стимулира своите клиенти да държат активи на платформата, като предлага лихва върху крипто. Когато не се търгува с KuCoin, активите могат да бъдат дадени на други печелете до 12% USDT годишно.

Регистрация на акаунт & Влизам

За да създадете акаунт с обмен на криптовалути KuCoin, процесът е лесен и отнема няколко минути. За да започнете, изпълнете следните стъпки:

регистър kucoin

Проверка на KuCoin

KuCoin от потребителите се изисква да завършат процеса „Познаване на вашия клиент“ в съответствие с протоколите за виртуална валута, които помагат да се намали появата на измами, пране на пари и други злонамерени дейности на борсата.

проверка на кукойн

Завършването на процеса на проверка на KuCoin позволява на потребителите да:

 • Увеличете дневния лимит за теглене на 100 биткойна
 • Използвайте услугите fiat-to-crypto, като например купувайте крипто с кредитна или дебитна карта
 • Увеличете лоста до 100x на платформата за търговия на марж KuCoin

Как да депозираме средства в сметка KuCoin

Най-лесният начин за финансиране на сметка KuCoin и започване на търговия с алткойни е чрез прехвърляне на Bitcoin, Ethereum или USDT. В зависимост от криптовалутата може да отнеме между няколко секунди, минути или дори часове, докато блокчейнът потвърди транзакцията и депозира средствата в портфейла на KuCoin.

kucoin депозитни средства

За да депозирате средства в KuCoin, изпълнете следните стъпки:

Реклама

БАЙТ

печелете награди до t0 $ 600 с биткойн депозити

ОЦЕНКА

4.7 / 5

Искайте $ 600

KuCoin Instant Exchange: Търгувайте с крипто с нулеви такси

KuCoin стартира Instant Exchange, за да предложи на своите потребители най-добрия наличен крипто обмен на глобалния пазар и да позволи бързото закупуване на криптовалути с нулеви такси за търговия. Незабавният обмен на KuCoin поддържа популярните криптовалутни монети като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и XRP.

Свързани: 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)

kucoin незабавен обмен

За да търгувате с крипто с нулеви такси с помощта на KuCoin, изпълнете следните стъпки:

Купете крипто с валута на Fiat, използвайки KuCoin

KuCoin борсата предлага повече от търговия с altcoin и предоставя възможност на своите потребители директно да купуват крипто и стабилни монети, като използват няколко начина на плащане, които включват кредитни и дебитни карти чрез Simplex, Banxa и PayMIR, peer-to-peer обмен и Instant покупка и продажба ( Бърза покупка).

Функцията Fast Buy е безопасно място за закупете множество цифрови активи като BTC, USDT, ETH и PAX с ниски такси. KuCoin моменталната покупка / продажба позволява на потребителите да попълват портфейла си чрез WeChat Pay, Alipay, PayPal и банкови карти.

Обмен на KuCoin поддържа над 46 различни валути от цял ​​свят.

kucoin бърза покупка

Търговска платформа

KuCoin предлага елегантен, отзивчив и лесен за използване платформа за търговия както за начинаещи, така и за междинни търговци на altcoin. Потребителите ще трябва да депозират средства в портфейла на KuCoin, преди да използват платформата за търговия.

След като портфейлът на KuCoin бъде финансиран, търговците могат да отворят падащото меню „Търговия“ и да изберат обмен „Спот“ или „Маржин“, за да покажат живите крипто графики, които могат да се разглеждат като единична диаграма на разделяне в четириядрен дисплей, който е хубава функция за наблюдение на различни крипто двойки или времеви рамки.

kucoin диаграми

По подразбиране оформлението показва ценова диаграма, за да осигури бърз преглед на ценовото действие с помощта на свещници. Софтуерът и инструментите за картографиране се предоставят от Tradingview, с който повечето криптотърговци ще бъдат запознати. Потребителите могат начертайте линии, шарки и добавете индикатори върху графиките на цените на живо.

Вдясно е разположена книгата с поръчки и прозорецът за последните сделки. Търговците могат бързо да видят всички цени, за които други хора са готови да купуват и продават избраната криптовалута. Цифрите в средата показват последната продажна цена и обема или сумата, търгувана на всяко ниво на цената.

поръчки на кукойн

Полето за въвеждане на поръчка в долната част на екрана предоставя възможност за бързо превключване между спот, маржин и фючърсни пазари. Всеки пазар осигурява бърз процент на поръчката (например 25%, 50%, 75% и 100%), за да позволи бързо оразмеряване на позицията въз основа на салдото по сметката.

Има няколко типа поръчки, които включват лимит, пазар, стоп-лимит и стоп пазар. Когато искате да въведете поръчка, можете просто да щракнете върху прозореца за последните сделки, който автоматично ще въведе цената на криптовалутата. Въвеждането на цена ръчно може да доведе до грешки.

Търговия с KuCoin

За да търгувате с криптовалута с борса KuCoin, следвайте тези прости стъпки:

Поддържани крипто

KuCoin поддържа over 200 глобални висококачествени блокчейн проекти с повече от 400 търговски двойки. Потребителите на платформата имат възможност да търгуват всеки крипто актив срещу биткойн, Акции KuCoin (KCS), Конюшни монети (напр. USDT, USDC, TUSD и др.) И други алткойни като Ethereum.

KuCoin App

KuCoin предлага на своите глобални потребители мобилно приложение за търговия, което може да бъде изтеглено за търговия по всяко време и навсякъде с интернет връзка. Приложението може да се използва на устройства с iOS и Android.

KuCoin интерфейсът на приложението е елегантен, удобен за начинаещи и интуитивна навигация за покупка, продажба, търговия, управление на поръчки и портфейли, докато сте в движение. Мобилното приложение KuCoin е безплатно за всички и може да се използва за:

 • Създайте акаунт с KuCoin
 • Пълна проверка на самоличността на KYC
 • Вижте графики за крипто в реално време
 • Депозирайте средства, използвайки методи на плащане като Paypal
 • Купувайте и продавайте крипто незабавно с помощта на приложението Kucoin
 • Търгувайте крипто активи с помощта на платформата за търговия

Мобилното приложение на KuCoin е било изтеглени над 100 000 пъти със среден потребителски рейтинг от 4,1 / 5 звезди.

kucoin приложение

Спот такси

KuCoin’s структурата на таксите използва модел за вземане и създаване и се основава на 30-дневния обем на търговията (BTC) за всички двойки криптовалута. Търговците, които имат месечен обем на търговия по-голям от 2000 BTC и осигуряват ликвидност в книгата с поръчки (напр. Използвайки условни поръчки), ще плащат такси за нулева търговия за крипто транзакции.

Маржин такси

Структурата на маржин таксите се основава на диференцирана структура, но ограниченията за обема на търговията и таксите за производители / вземащи се различават. В сравнение с популярните платформи за търговия с ливъридж, таксите на KuCoin са конкурентни, но не и най-евтините.

KuCoin алтернативи

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com е глобална услуга за цифрови активи, която предлага широка гама от продукти за ускоряване на приемането на блокчейн технологията чрез подобряване на използваемостта и достъпността на финансовите платежни услуги, използващи криптовалути.

Посетете уебсайта плюс500

Плюс 500

Plus500 е CFD доставчик, който предлага своята масивна клиентска база за търговия с най-популярните крипто активи в света с до 30 пъти лост като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero.

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

Посетете уебсайта binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Борсата отбеляза астрономически растеж и е първокласна платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

често задавани въпроси

Къде е базиран KuCoin?

KuCoin е глобална криптовалутна платформа със седалище в Сингапур. Размяната има над 300 служители в четири основни офиса в Китай, Филипините, Сингапур и Тайланд.

KuCoin има ли застраховка?

Криптовалутните активи, съхранявани на борсата KuCoin, са подкрепена със застрахователна полица според уебсайта. Застрахователната защита се осигурява от Lockton, които са в най-големите световни частни застрахователни брокерски компании.

Трябва ли да попълните KYC?

KuCoin има внедриха процес „Познай своя клиент“ (KYC) за да се гарантира безопасността и сигурността на потребителските средства на борсата. От потребителите се изисква да предоставят лична информация в съответствие с протоколите за индустрия за виртуална валута, за да помогнат за намаляване на проявите на измами, пране на пари и други злонамерени дейности на KuCoin.

KuCoin има ли партньорска програма?

KuCoin предлага програма за препоръчване, която се основава на диференцирана структура и възнаграждава по-висока комисионна въз основа на броя на поканените. Първото ниво на членска комисионна за нови реферали е 30% от посочените потребители търгуват такси. Следващото ниво, ако 40% комисионни, ако броят на препоръчаните потребители надвишава 50.

Заключение

В заключение на нашия преглед на KuCoin, това е a водещ криптовалутна борса, която предоставя цялостно предложение за търговия, пълен с иновативни продукти и функции. Обменът KuCoin е широко популярен заради удобния за начинаещи интерфейс за търговия на настолни и мобилни приложения. С богатия си избор от двойки за търговия с криптовалути, търговците от цял ​​свят могат да сменят активите на цифрови валути бързо и с ниски такси за търговия.

Посетете KuCoin

За да подсилим нашия преглед на KuCoin, това е така доверено от 1 на всеки 4 притежателя на крипто в света дължимо, което се дължи на неговата сигурна и сигурна платформа за търговия. Според нас KuCoin заслужава всички отличия и несъмнено е една от най-добрите крипто борси в света за търговия с криптовалути.

Може да се интересувате и от:

 • Преглед на StormGain: ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА, преди да се регистрирате
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Nexo Review: Как да спечелите лихва върху вашия крипто
 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си
 • 4 Най-добър софтуер за криптография & Инструменти за Altcoin търговци

Също така е добра практика за сигурност да изтегляте печалби в хардуерен портфейл за биткойн, като Ledger Nano X, когато търгувате с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашата статия за това кой е най-добрият хардуерен портфейл за Bitcoin.

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират криптовалути и да търгуват с цифрови активи.

Посетете KuCoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector