Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Quadency Review – Наистина ли е най-добрата крипто платформа?

Изчезнаха дните на влизане в множество борси за криптовалута, за да търгувате определен алткойн или да имате монети на различни борси, без начин за ефективно извършване на сделки във всичките ви притежания.

Quadency е универсална борса за криптовалута, която решава тази болка, като предлага прост и мощен инструмент за търговия, който ще ви помогне да управлявате крипто инвестициите си.

Посетете Quadency

Платформата позволява на потребителите да достигнат до най-популярните борси за търговия с криптовалути и да търгуват, които предлагат на пазара чрез единния и удобен за начинаещи потребителски интерфейс. Ще се възползвате от четенето на този преглед на Quadency, ако:

 • Търсите всичко в едно крипто платформа за търговия
 • Омръзнало ви е да имате няколко сметки за обмен и портфейли
 • Харесвате обмен, който ви позволява проследявайте и управлявайте цялото си портфолио
 • В момента вие rв САЩ и търсят платформа за крипто търговия

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация за неговите функции, потребителски интерфейс и такси за търговия и други в този преглед, настоятелно ви препоръчваме да посетите сайта им, за да бъдете актуализирани с всички промени, които могат да възникнат след това.

квадратен сайт

Може да се интересувате и от:

 • Сравнени най-добрите борси за търговия с крипто ливъридж
 • 5 уебсайта за демонстрация на търговия с биткойн с виртуални пари
 • Защо продължавам да губя пари от Bitmex? Избягвайте тези 5 грешки
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Социална търговия
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)

Какво е кваденция?

Кваденциалността е a крипто платформа за управление на активи, която позволява на потребителите да свързват множество акаунти за обмен в един интерфейс за безпроблемна търговия с някой от вашите крипто активи с едно кликване. Той осигурява безпроблемно търговско изживяване, удобен за начинаещи потребителски интерфейс и сигурна платформа.

Quadency е подходящ за професионални търговци, които се нуждаят от мощни инструменти за технически анализ и усъвършенстван софтуер за криптография & инструменти с управлявано от прозрение управление на портфолио за визуализация.

Как работи Quadency?

Quadency работи като a платформа за управление на крипто активи който свързва няколко криптообмена в една платформа. Това предоставя цялостен преглед на вашите крипто притежания и инвестиции.

Exchange акаунтите са свързани с Quadency с помощта API ключове които могат да бъдат конфигурирани да „само за четене“ или „четене и търговия“. Данните от обменната сметка, като салдо, транзакции и поръчки, се синхронизират автоматично, след като сметката бъде свързана.

регистър с кваденция

Кои криптовалутни борси поддържа Quadency?


Quadency предоставя поддръжка на най-популярните платформи за търговия с криптовалути в света като Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex и Gemini. Списъкът на официалните партньори на Quadency продължава да расте, като наскоро бяха интегрирани премиум борси като KuCoin, Liquid и OkEX в платформата.

quadency поддържан обмен

Активи за четворна търговия

Quadency позволява на потребителите да търгуват с всеки актив на някоя от свързаните борси. Въз основа на текущите поддържани борси и изброени монети, потребителите имат достъп над 800 криптовалутни двойки да търгувате с помощта на една платформа.

Страницата „Преглед на пазара“ предоставя обобщение на всички най-добри монети, обща пазарна капитализация (щатски долари), предлагане в обращение, 24-часов обем и графика. Интегрираният скрининг и диаграми на пазара са съчетани с висококачествени данни за поточно предаване на живо, за да осигурят мощен пакет за криптографиране на всичко в едно.

квадратен пазар

Интерфейс за четворна търговия

Интерфейсът за четворна търговия е прост, изчистен и лесен за навигация. Тъмната цветна тема изглежда страхотно и лесно за окото. Всеки от прозорците е напълно персонализиран и може да се разбърква, за да отговаря на вашите предпочитания. По горната лента можете да навигирате до различните менюта в Quadency, като например „Търговия“, “Ботове”, ‘Табло’, ‘Портфолио’, “Пазар” и ‘Новини’.

квадратен интерфейс

След като се свържете с обмен и интегрирате API кода в Quadency, кликнете върху „Търговия“ готови ли сте да започнете с поточно предаване на данни в реално време директно от свързаните борси. В левия прозорец салдото по сметката ще бъде показано за избраната борса. За да купите или продадете криптовалута, има проста форма за въвеждане на поръчка, която дава прогнозна конверсия и изброява таксата за свързаните борси за извършване на търговията. Има без допълнителни такси за квадриране.

Тази платформа разполага с изчерпателен набор от инструменти за търговия, които можете да използвате като усъвършенствани търговски диаграми и управление на поръчки, което е много лесно за използване. Подобно на повечето професионални борси за търговия с криптовалути, потребителите могат да извършват сделки, използвайки „Пазарна поръчка“, „Лимитирана поръчка“ и „Спиране на поръчката“.

Разширените типове изпълнение на поръчки са идеални за търговци, които търсят обмен и интерфейс за търговия в една платформа, за да позволят по-лесно управление на риска, по-бързо изпълнение на поръчките. Интерфейсът за търговия включва функции като отмяна на всички, кликване за попълване от диаграма и визуализации на търговията. Графиките се задвижват от TradingView с над 100 технически индикатора и инструменти за рисуване.

Табло за управление на четворката

The ‘Табло’ менюто несъмнено е една от най-добрите характеристики на Quadency. Той централизира цялото ви крипто портфолио в множество борси в едно табло.

четворно табло

От една страница можете да проследявате общото представяне на общите ви притежания, да анализирате статистически данни (напр. Общ брой активи, налично салдо, общ брой сделки, най-търгувана двойка), да разпределяте разпределения на крипто монети, да показвате салда по сметка, да преглеждате последните сделки, отворени поръчки и списъкът продължава.

Като цяло таблото за управление осигурява визуализация, управлявана от прозрения, за управление на цялостното ви портфолио от криптовалути, което е изключително полезно за инвеститорите и търговците на криптовалути.

Квадънтен портфейл

Ако сметките ви за обмен са свързани с Quadency, салдата, транзакциите и поръчките ви се показват (и винаги актуални). Щракване върху ‘Портфолио’ страницата ви позволява да наблюдавате всичките си крипто активи (включително офлайн хардуерните портфейли и свързаните борси) и да проследявате тяхната ефективност във времето, докато търгувате.

Визуалното представяне на цялото ви крипто портфолио в един екран е толкова мощен инструмент за правилно управление на сделките, промените в риска и баланса.

квадратен портфейл

Quadency автоматизирани ботове

Quadency се предлага с мощен инструмент за автоматизирайте търговията на вашия борсов крипто портфейл, използвайки търговски ботове, които се предлагат на повечето борси за търговия. Можете да изпълнявате различни автоматизирани стратегии за търговия или алгоритми на свързаните си борсови сметки. Има 10 предварително изградени стратегии, от които можете да избирате, като например:

 • Grid Trader
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Ленти Болинджър
 • RSI на много нива

quadency ботове

Как да използвам автоматизиран крипто бот

Предварително изградените ботове за търговия с криптовалути на Quadency могат да се използват, за да се научат как да търгуват с крипто и да тестват обратно крипто стратегия. Безплатният план включва 5 теста за ботове на ден, което е подходящо за начинаещи да експериментират с различните автоматизирани стратегии за крипто търговия.

Опитните търговци могат да използват платформата за обратно тестване на персонализирана стратегия за търговия, за да осигурят постоянно печеливш резултат, без да се притесняват от получаване на исторически данни и включване в API за обмен. Двигателят за обратно тестване позволява на търговците напълно да персонализират и симулират предварително изградени стратегии за технически анализ.

Квадратно ценообразуване

Моделът за ценообразуване с четири честоти включва безплатни и платени планове, които ще отговарят на търговците с различни нива на умения. Начинаещите могат да регистрират безплатен акаунт в Quadency, за да се запознаят с предлаганите функции на платформите, преди да надстроят до акаунта Pro. Търговците, които търгуват повече от 10 000 долара на месец, ще трябва да надстроят до плана PRO, който струва 39 долара / месец, като се таксуват годишно.

квадриране на ценообразуването

Quadency Security

Quadency включва няколко функции за защита, за да предпази информацията от персонала на потребителите и средствата в безопасност от неоторизиран достъп. Списъкът с мерките за безопасност на платформата включва:

 • Двуфакторно удостоверяване (2FA) за всички потребителски акаунти
 • Цялата чувствителна потребителска информация е криптирана
 • Потребителските пароли се съхраняват шифровани
 • Ключовете за API на Exchange се съхраняват криптирани
 • Защитен с множество слоеве 256-битово криптиране
 • Amazon Web Services за намаляване на потенциала DDoS
 • Ограничения на тарифите и ReCaptcha са на място, за да осуетят атаките на груба сила и автоматизирани скриптове
 • Административните панели не са изложени на обществеността и само няколко упълномощени лица имат достъп до тях

често задавани въпроси

Quadency има ли мобилно приложение?

Кваденциалност няма мобилно приложение за търговия за iOS или Android устройства. Уеб версията на сайта е напълно отзивчива и ви позволява да извършвате повечето действия с лекота от мобилни устройства и таблети.

Кои държави поддържа Quadency?

Quadency не е борса, която осигурява директна ликвидност или попечителство върху потребителските средства и там поддържа се във всички страни по света. Не е необходимо да прескача същите регулаторни обръчи, каквито биха били действителните обмени, и е напълно в съответствие с регулаторните органи на САЩ във всички 50 щата.

Безопасен ли е Quadency?

Кваденциалността е a безопасна платформа за криптовалута, която няма възможност за достъп до клиентски средства на свързаните борси за депозиране или теглене на средства.

Какви са търговските такси?

Кваденциалност не начислява такси за транзакции или комисионни от всякакъв вид. Ако избраните от вас такси за обмен начисляват такси за вида на изпълнената поръчка, тези такси ще се прилагат директно от борсата в рамките на вашата борсова сметка.

Квадратни алтернативи

Лого на скариди

Скариди

Shrimpy е уебсайт за управление на портфолио, който позволява на търговците на криптовалути да управляват целия си баланс на няколко борси в една платформа и ръчно или автоматично да коригират разпределението на процента на всеки актив.

Посетете уебсайта wunderbit

Wunderbit търговия

Wunderbit Trading е мрежа за борса с криптовалути и социална търговия, която ви позволява да търгувате на платформата, да копирате най-добрите крипто трейдъри с прозрачен опит или да създадете напълно автоматизиран бот за крипто търговия.

Посетете уебсайта binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Exchnage се превърна в първокласната платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

Заключение

В заключение на нашия Quadency преглед, според нас платформата е една от най-добрите криптовалутни услуги на пазара. Това е легитимен терминал за търговия, който се отделя от традиционните борси за криптовалути.

Възможността да свързвате множество сметки за криптовалута и да търгувате от един уебсайт ви позволява ефективно да извършвате сделки за цяло портфолио. Това решава болката от управлението на множество портфейли за обмен.

Посетете Quadency

Прост и мощен е най-добрият начин да се опише Quadency. Усъвършенстваните инструменти за търговия за управление на вашите крипто инвестиции и автоматизираните ботове за търговия с криптовалути ще са от полза за всички видове криптовалути и инвеститори.

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector