Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

قابلیت همکاری Blockchain: چرا فناوری Cross Chain مهم است؟

شبکه های بلاکچین و دفتر توزیع شده روز به روز منفجر می شوند. اتصال بیشتر این زنجیره های جدید در حال تبدیل شدن به یک ضرورت است زیرا افراد بیشتری همچنان به یادگیری فناوری در حال ظهور و قابلیت های آن ادامه می دهند. بیایید عمیق تر فرو برویم تا ببینیم قابلیت همکاری بلاکچین چیست و چرا اینقدر مهم است.

تعدادی از پروژه های زنجیره بلوکی در حال افزایش است ، زیرا توسعه دهندگان در تلاشند تا از توانایی های این فناوری استفاده کنند ، خارج از چارچوب فکر می کنند. این افزایش همچنین با تأیید اینکه هیچ راه حل کاملی قادر نخواهد بود همه نیازهای بلاکچین را همزمان برطرف کند.

یک مثال کامل ، بلاک چین IOTA است که می خواهد پرداخت ها را در اینترنت اشیا افزایش دهد. از طرف دیگر ، VeChain قابلیت های مشابهی دارد اما با هدف تقویت مدیریت زنجیره تامین در بلاکچین. از طرف دیگر ، بلاکچین Stellar تلاش می کند تا ایجاد یک شبکه جهانی پرداخت برای حل مشکلات تأخیر کم در مناطق دور افتاده را برای افراد آسان کند..

در میان تکثیر پروژه های بلاکچین ، یک چیز برجسته است. تمام بلاکچین ها و همچنین دفترها و دایرکتوری ها مجموعه دیگری از معاملات را انجام می دهند و مقادیر مختلف پردازش داده ها را مدیریت می کنند. همچنین به طور فزاینده ای روشن می شود که شبکه های مختلف و بلاک چین برای اتحادیه های کارگری خاص ، ادیان ، سازمان های جامعه و همچنین ادارات دولتی طراحی شده است..

توسعه سریع بلاکچین قرار است انواع مختلفی از زنجیره ها را ایجاد کند. یکی از این فناوری ها که به طور فزاینده ای آشکار می شود ، فناوری Cross Chain است.

اکنون ثبت نام کنید:دوره Blockchain رایگان

قابلیت همکاری Blockchain: فناوری Cross Chain چیست?

Cross Chain ، فناوری به طور فزاینده ای به یک موضوع داغ بحث تبدیل می شود که به عنوان آخرین راه حل برای افزایش قابلیت همکاری بین بلاکچین ها دیده می شود. در اصطلاح Layman ، یک فناوری Cross-chain یک فناوری در حال ظهور است که سعی در انتقال ارزش و اطلاعات بین شبکه های مختلف بلاکچین دارد..

افزایش استفاده از شبکه های تاسیس شده مانند Ripple ، Bitcoin و Ethereum در حالی که یک چیز خوب باعث ایجاد بسیاری از مسائل شده است که از جمله آنها محدودیت های مقیاس بندی اقتصادی و فنی است. همانطور که در بالا بحث شد ، اکثر شبکه های بلاکچین بر روی اکوسیستم های جداگانه کار می کنند ، زیرا سعی می کنند مجموعه ای منحصر به فرد از نیازها را برطرف کنند.

این واقعیت که این زنجیره ها به طور جداگانه کار می کنند ، عمدتا باعث شده است مردم نتوانند از مزایای کامل فناوری دفتر استفاده کنند. عدم توانایی ارتباط زنجیره های مختلف با یکدیگر باعث شده است که مردم نتوانند از مزایای کامل فناوری بلاکچین بهره مند شوند. فناوری زنجیره ای متقابل ، تلاش می کند تا همه این مسائل را حل کند ، از طریق امکان همکاری بین بلاکچین ها ، بنابراین ارتباط آنها با یکدیگر و اشتراک اطلاعات را برای آنها آسان می کند.

قابلیت همکاری Blockchain - فناوری Cross Chain

سازگاری Cross Blockchain

از طریق زنجیره ای ، پروتکل قابلیت همکاری بین بلاکچین ها را تضمین می کند ، بنابراین تبادل ارزش و همچنین اطلاعات بین شبکه های مختلف را امکان پذیر می کند. با مزایای استفاده از زنجیره های غیر متمرکز عمومی ، چنین پروتکل هایی باید پایه و اساسی را برای پذیرش و استفاده انبوه بلاکچین ایجاد کنند


سازگاری متقابل بلاکچین ، به زنجیره های مختلف اجازه می دهد تا بدون کمک واسطه ها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. معنی این امر این است که بلاک چین هایی که شبکه های مشابهی دارند ، قادر به انتقال ارزش بین یکدیگر هستند.

در حالی که در یک اکوسیستم تجاری مورد استفاده قرار می گیرد ، مشاغل دیگر مجبور نیستند فقط با مشتریانی در شبکه ای که کسب و کار بر اساس آن ساخته شده است رقابت کنند. در عوض ، شرکت ها می توانند از طریق سایر بلاک چین های سازگار با مشتری معامله کنند. کل این فرآیند بدون هیچ گونه خرابی یا هزینه معامله گران انجام می شود. همانطور که در مورد اینترنت با ارزش است ، سازگاری متقابل بلاکچین شبکه های بلاکچین را به عنوان ابزاری موثر برای انتقال ارزش در اختیار شما قرار می دهد..

آیا می خواهید بدانید کدام شرکت بلاکچین را اجرا می کند؟ لیست 20 شرکت برتر ما را که اکنون فناوری بلاکچین را اجرا می کنند ، بررسی کنید!

چه کسی از فن آوری متقابل زنجیره ای استفاده می کند?

Ripple نمونه ای عالی از یک پروژه بلاکچین است که تلاش می کند معاملات زنجیره ای را بررسی کند. در حالی که هنوز در روزهای ابتدایی توسعه است ، Ripple در تلاش است تا افراد و نهادها بتوانند دارایی های دیجیتال مختلف را از طریق بلاکچین های مختلف مبادله کنند.

برای مبتدیان ، ریپل در حال حاضر به بانک های سراسر جهان کمک کرده است تا پرداخت های مرزی را با ارزهای مختلف و ارزهای رمزپایه با یکدیگر تسویه کنند. با این حال ، پروژه بلاکچین برای صیقل دادن فناوری میان زنجیره ای خود با یک کار سربالایی روبرو است.

اهمیت قابلیت همکاری Blockchain

موفقیت فناوری بلاکچین به این مسئله برمی گردد که چگونه شبکه های مختلف بلاکچین می توانند تعامل و تلفیق کنند. به همین دلیل ، همکاری بین بلاکچین مفهومی است که از طریق آن بلاکچین های مختلف با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند تا تلاش مشترک برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات.

قابلیت همکاری اساساً توانایی مشاهده و دسترسی به اطلاعات در سیستم های مختلف بلاکچین است. به عنوان مثال ، آیا شخصی باید داده ها را به زنجیره بلوک دیگری ارسال کند ، گیرنده باید بتواند آنها را بخواند ، درک کند و با تلاش کم واکنش نشان دهد؟ در حال حاضر ، این امکان پذیر نیست ، زیرا اشتراک اطلاعات بین بلاکچین های Bitcoin و Ethereum غیرممکن است.

Cross Chain ، فناوری در تلاش است تا با افزایش قابلیت همکاری بین بلاکچین ها ، همه اینها را حل کند. پروژه های نوظهور در حالی که سعی در ایجاد بسترهایی دارند که می توانند بدون نیاز به شخص ثالث با یکدیگر ارتباط برقرار کنند ، به آرامی این ایده را خریداری می کنند..

قابلیت همکاری بلاکچین باید در خلاص شدن از شر واسطه ها یا اشخاص ثالث مترادف با سیستم های متمرکز بسیار کمک کند. توانایی شبکه های غیرمتمرکز مختلف برای برقراری ارتباط بدون هیچ واسطه ای با یکدیگر باید در ایجاد سیستم های کاملاً غیرمتمرکز بسیار کمک کند..

آیا می خواهید در مورد فناوری بلاکچین بیشتر بدانید؟ همین حالا از راهنمای تعریف نهایی بلاکچین ما بیشتر بیاموزید!

ولی چرا?

همکاری پذیری بلاکچین ها از اهمیت بالایی برخوردار است ، زیرا در آسان ساختن معاملات بدون درز سایر زنجیره های بلوکی تا حد زیادی کمک خواهد کرد. در حال حاضر فقط می توان با یک بلاکچین معامله کرد ، یعنی Bitcoin یا Ethereum. با این وجود انتقال اطلاعات بین دو زنجیره مختلف امکان پذیر نیست.

عملکردهای متنوع باید به دلیل قابلیت همکاری زنجیره بلوک بوجود بیایند. برای مبتدیان ، مردم می توانند از طریق چندین زنجیره بلوک پرداخت کنند. بنابراین یک پروژه قابلیت همکاری کاملاً خوب در بلاکچین باید هسته اصلی اقتصاد دیجیتال در آینده باشد.

قابلیت همکاری Blockchain نیز باید به لطف توسعه سیستم های کیف پول چند نشانه ای ، منجر به معاملات چند نشانه ای شود. چنین تحولی به شما امکان می دهد کاربران برای ذخیره و انتقال رمزها به راحتی از طریق بلاکچین های مختلف به یک سیستم کیف پول واحد اعتماد کنند.

پروژه های قابلیت همکاری Blockchain

با توجه به نیاز روزافزون به تقویت ارتباط بین شبکه های مختلف بلاکچین ، بسیاری از توسعه دهندگان در حال کار بر روی راه حل های بهینه هستند. تعداد پروژه های قابلیت همکاری بلاکچین در حال افزایش است ، زیرا توسعه دهندگان به دنبال سرعت بخشیدن به پذیرش انبوه بلاکچین هستند.

در زیر برخی از پروژه های برتر وجود دارد که به دنبال افزایش قابلیت همکاری بلاکچین هستند.

زنجیره بلوک Polkadot

زنجیره بلوک Polkadot یک فناوری چند زنجیره ای با مشخصات بالا است که قابلیت همکاری بلاکچین را به سطح دیگری می برد. Polkadot که فرزندی از Gavid Wood ، یکی از بنیانگذاران Ethereum است ، به دنبال افزایش انتقال داده های قرارداد هوشمند از طریق زنجیره های مختلف است..

Polkadot متشکل از چندین parachains است که از لحاظ خصوصیات متفاوت هستند. در زنجیره بلوک Polkadot ، با توجه به تعداد زنجیره های موجود در شبکه ، معاملات می توانند در یک منطقه گسترده گسترش یابند. همه این کارها ضمن اطمینان از امنیت بالا در معاملات انجام می شود.

پروژه قابلیت همکاری Polkadot Blockchain به دنبال اطمینان از ارتباط بی وقفه بین زنجیره های خصوصی ، شبکه های عمومی ، سخنرانی ها و همچنین مجوز کمتر است. توسعه دهندگان پشت راه حل های قابلیت همکاری بلاکچین می خواهند اینترنت را فعال کنند که در آن راه حل های مستقل بلاکچین قادر به تبادل اطلاعات از طریق زنجیره رله Polkadot باشند.

اصول اساسی راه حل های همکاری با بلاکچین مقیاس پذیری و همچنین حاکمیت هستند.

در مورد انواع مختلف فناوری بلاکچین تعجب می کنید؟ نگاهی به 4 نوع مختلف فناوری blockchain بیندازید تا درباره آنها بیشتر بدانید.

Blocknet

توسعه دهندگان پشت Blocknet در حال حاضر بر روی ایجاد یک مبادله غیرمتمرکز تلاش می کنند تا تلاش کنند ارتباطات مبادله را افزایش دهند.

بلاکچین همچنین در حال اجرای استراتژی های همکاری پذیری بلاکچین است که می تواند نحوه مشاهده بلاکچین در حال حاضر را تغییر دهد.

آنچه Blocknet قصد دارد انجام دهد ، تمرکززدایی در چهار عامل در تلاش برای ایجاد اولین تبادل غیرمتمرکز است. پشتیبانان پروژه همچنین در حال کار بر روی بهینه سازی بستر میان زنجیره ای هستند تا به عنوان زیرساخت عمل کنند.

Aion آنلاین

Aion آنلاین یکی دیگر از پروژه های مهم قابلیت همکاری Blockchain است که می خواهد س questionsالات حل نشده پیرامون مقیاس پذیری و قابلیت همکاری در شبکه های بلاکچین را برطرف کند. توسعه دهندگان در حال برنامه ریزی برای تعیین Aion به عنوان پروتکل استاندارد مورد استفاده توسط بلاک چین های مختلف هستند. بازی آخر تقویت سیستم های کارآمد و غیرمتمرکز است.

توسعه دهندگان قبلاً با یک شبکه بلاک چین فدراسیون کار کرده اند که امکان ادغام سیستم های مختلف زنجیره بلوک در هاب چند لایه را فراهم می کند.

وانچین

Wanchain خود را به عنوان اولین راه حل بلاکچین قابل همکاری بین بلاکچین آنلاین و محاسبات چند جانبه ایمن در جهان معرفی می کند. بیشتر از این ، راه حل قابلیت همکاری بلاکچین به دنبال بازسازی امور مالی با قرار دادن کلیه دارایی های دیجیتال در یک بلاکچین است.

آنها در حال حاضر یکی از استراتژیهای منحصر به فرد قابلیت همکاری در بلاکچین را معرفی می کنند.

پروژه قابلیت همکاری بلاکچین با استفاده از آخرین تحقیقات در نظریه های رمزنگاری ، قابلیت های بین زنجیره ای را تضمین می کند. همچنین به پروتکل اختصاصی متکی است که امکان اتصال زنجیره های خصوصی ، دولتی و کنسرسیوم را فراهم می کند. اتصال به یکدیگر امکان انتقال دارایی های دیجیتال بین دو بلاکچین مختلف را آسان می کند.

مبتنی بر Ethereum ، بلاکچین Wanchain امکان استقرار قراردادهای هوشمند را نیز فراهم می کند. همه این جنبه ها آن را به یک راه حل جذاب بلاکچین برای ارائه برنامه های توزیع شده که نیاز به دسترسی آسان به بلاکچین های مختلف دارند تبدیل کرده است. حریم خصوصی در مورد بلاکچین با استفاده از امضاهای Ring و همچنین آدرس های مخفی یکبار مصرف افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: 6 ویژگی کلیدی Blockchain که باید درباره آنها بدانید

Cosmos Blockchain

بلاکچین Cosmos کم ارزش ترین پروژه قابلیت همکاری بلاکچین است. پروژه بلاکچین در حال تبدیل شدن به مرکز بسیاری از پروژه ها است. از آن زمان توسعه دهندگان یک کیت توسعه نرم افزار منتشر کرده اند که به گفته آنها مسائل مقیاس پذیری و قابلیت همکاری در پروژه های بلاکچین را برطرف می کند.

معماری بلاکچین Cosmos از چندین بلاکچین مستقل به نام Zones تشکیل شده است که به یک بلاکچین مرکزی موسوم به Hub متصل شده اند. هسته Tendermint که با عملکرد بالا و همچنین سازگار و ایمن سازگار با PBFT مانند موتور اجماعی را قادر می سازد ، در این حالت هر منطقه را تأمین می کند.

Cosmos Hub پروژه های بلاکچین را برای افزایش قابلیت همکاری از طریق پروتکل ارتباطی بین بلاکچین متصل می کند.

به دلیل اتصال به یکدیگر ، افراد می توانند از یک منطقه به منطقه دیگر در زمان واقعی و ایمن ، بدون درگیر شدن خدمات شخص ثالث ، نشانه بفرستند. بلاکچین Cosmos به لطف اتصال IBC می تواند مناطق مختلفی را از پروژه های دولتی به خصوصی متصل کند.

قابلیت همکاری Blockchain در بهداشت و درمان: مزایای آن

عدم توانایی در به اشتراک گذاشتن و اقدام به داده ها در سیستم مراقبت های بهداشتی یک موضوع مهم است که ارائه خدمات در این بخش را سالها فلج کرده است. بخشهای خصوصی ، دولتی و دولتی سالها تلاش کرده اند تا این مشکل را حل کنند ، اما بی فایده است.

در حال حاضر ، بخش مراقبت های بهداشتی برای انتقال داده های گسترده بین موسسات به سیستم های متمرکز سرور متکی است. نقطه ضعف این سیستم این است که خطرات امنیتی را افزایش می دهد ، با توجه به اینکه شخصی در حال انتقال بر روی داده کنترل نمی کند.

قابلیت همکاری مسئله مهمی در بخش مراقبت های بهداشتی است زیرا مطالعات نشان می دهد که 86٪ از ارائه دهندگان صنعت قادر به اشتراک گذاری اطلاعات مهم مراقبت های بهداشتی با سهولت نیستند. در حالی که اکثر فروشندگان راه حل های همکاری با یکدیگر را اجرا کرده اند ، اکثر آنها منحصراً در یک اکوسیستم معین کار می کنند. تهیه یک راه حل که اطمینان از انتقال روان داده های مراقبت های بهداشتی در کل بخش را فراهم کند ، اغلب گران است.

به همین دلیل است که آنها باید بر روی استراتژی های بهتر قابلیت همکاری با بلاکچین تمرکز کنند تا از همه مسائل مربوط به مراقبت های بهداشتی خلاص شوند.

در میان چالش هایی که مراقبت های بهداشتی همچنان در رقابت برای دستیابی به قابلیت همکاری همه جانبه با آن روبرو هستند ، بلاکچین بتدریج در حال ظهور است به عنوان فناوری که می تواند به کاهش نقاط درد کمک کند..

همچنین بخوانید:10 چالش برتر اجرای بلاکچین سازمانی

مالکیت داده ها

کنترل داده ها همیشه یک مسئله مهم در بخش مراقبت های بهداشتی بوده است. با این حال ، با قابلیت همکاری blockchain ، بازیکنان مراقبت های بهداشتی به زودی می توانند کنترل داده های خود را حفظ کنند. فناوری دفتر دیجیتال یکی از بالاترین سطح امنیت را دارد که می تواند موارد اشتراک داده های ناخواسته و همچنین ترس از اصلاحات نادرست را کاهش دهد. بلاکچین امکان اجرای کلیدهای غیرقابل تغییر با سیاهههای مربوط به دسترسی خواندن / نوشتن را فراهم می کند.

امنیت پیشرفته با رمزگذاری

در حال حاضر ، فقط 35٪ تا 40٪ داده های مراقبت های بهداشتی رمزگذاری شده اند. با این حال ، با استفاده از راه حل های قابلیت همکاری بلاکچین ، تمام داده ها به طور پیش فرض رمزگذاری می شوند. استاندارد رمزگذاری بصورت پیش فرض آخرین راه حلی است که به شما کمک می کند خطرات ناشی از نقض داده ها را کاهش دهد.

کارآیی و شفافیت پیشرفته

قابلیت همکاری بلاکچین در بخش مراقبت های بهداشتی همچنین امکان کاهش هزینه های اضافی و افزایش کارایی را دارد. استفاده از قراردادهای هوشمند باید تا حد زیادی در رفع نیاز به واسطه ها کمک کند. نتیجه باید فرآیندهای خودکار باشد که بر اساس اطلاعات مربوط به بازیکنان مختلف عمل می کنند.

ویژگی ها و مزایا
حریم خصوصی راه حل های قابلیت همکاری Blockchain باید از حفظ حریم خصوصی داده ها اطمینان حاصل کند ، زیرا موسسات مراقبت های بهداشتی با دنیای خارج ارتباط برقرار می کنند و اطلاعات را به اشتراک می گذارند
هزینه معامله کمتر قابلیت همکاری با بلاکچین در هنگام تقسیم اطلاعات بسیار حساس در بخش مراقبت های بهداشتی باید هزینه های معامله را کاهش دهد
امنیت راه حل Blockchain باید به مسئله طولانی مدت امنیت داده ها در صنعت بپردازد. کمبود واسطه باید خطر ابتلا به اطلاعات حساس را در دستان اشتباه کاهش دهد
مقررات اکوسیستم راه حل های قابلیت همکاری Blockchain اطمینان حاصل می کند که داده های خام فقط در یک اکوسیستم معین به اشتراک گذاشته می شود. به این ترتیب فقط ارائه دهندگان و م institutionsسسات دارای کلیدهای لازم می توانند به داده های حساس در شبکه دسترسی پیدا کنند
Shields Against 51٪ Attack با توزیع داده ها از طریق شبکه گسترده ، استفاده از فناوری بلاکچین خطر 51٪ حملات را کاهش می دهد

سناریوی فعلی قابلیت همکاری Blockchain در بهداشت و درمان

مهمترین باد در تعامل بین زنجیره های بلوکی در بخش مراقبت های بهداشتی مربوط به حاکمیت است. درصورتی که صنعت نتواند در مورد ساختارهای حاکمیتی به اجماع برسد ، چنین راه حل هایی محدودیت را در پی خواهد داشت.

بازیکنان در کل بخش ، با تمرکز بر استانداردهای قابلیت همکاری ، باید در مورد ساختارهای حاکمیتی توافق کنند. در حالی که پیشرفت هایی در این جبهه وجود دارد ، ممکن است مدتی طول بکشد. علاوه بر این ، بازیکنان بخش نیز باید سیستم عامل های مختلف مراقبت های بهداشتی مبتنی بر بلاکچین را ارزیابی کنند تا ببینند کدام یک نیازهای آنها را برطرف می کند.

فروشندگانی مانند PakitDok و همچنین Change Healthcare و Gem در ایجاد راه حل های همکاری Blockchain برای این بخش پیشرفت چشمگیری داشته اند.

بیشتر بخوانید: چگونه بلاکچین می تواند سلامت را مختل کند?

چالش های قابلیت همکاری Blockchain و راه حل های احتمالی

بزرگترین چالش های موجود برای قابلیت همکاری بلاکچین این واقعیت است که بسیاری از سیستم های بلاکچین وجود دارد ، که به یک زبان صحبت نمی کنند. برای مبتدیان ، بسیاری از سیستم عامل های پیچیده در حال استفاده با سطوح مختلف استفاده از قرارداد هوشمند ارائه می شوند. طرح معامله و همچنین مدلهای اجماع در این پروژه ها ، برای هر نوع اتصال متقابل بسیار متفاوت است.

برای غلبه بر برخی از موضوعات اساسی که قابلیت همکاری پذیری بلاکچین را فلج می کند ، نیاز به روشی برای استفاده از فناوری است که ارتباط جهانی بین زنجیره های مختلف را امکان پذیر می کند. بیشتر از این ، استفاده از پروتکل های باز ، و همچنین چند زنجیره چارچوب ، به عنوان راه حل های احتمالی برای مشکلات همکاری زنجیره بلوک معرفی می شود.

برای تقویت قابلیت همکاری Blockchain پروتکل ها را باز کنید

ما فکر می کنیم این یکی از بهترین راه حل ها برای مسائل قابلیت همکاری است. استفاده از پروتکل های باز باید مسیری طولانی را ایجاد کند که مسیرهای استانداردی را فراهم کند که از طریق آنها زنجیره های مختلف می توانند به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. چنین پروتکل هایی زبان جهانی را برای بلاکچین هایی فراهم می کند که ارتباطات را تقویت می کنند.

یک نمونه کامل از پروتکل باز برای همکاری بین بلاکچین ، مبادله اتمی است. Swap Atomic که به عنوان زنجیره متقابل غیرمتمرکز غیرفعال عمل می کند ، امکان مبادله ارزش بین دو زنجیره بلوکی مختلف مانند 1BTC با 1ETH را فراهم می کند. کل معامله بدون استفاده از صرافی یا واسطه انجام می شود. Interledger نمونه دیگری از زنجیره متقابل زنجیره ای است که از پروتکل مبادله اتمی استفاده می کند.

استفاده از چارچوب های چند زنجیره ای

از طرف دیگر چارچوب های چند زنجیره ای به عنوان محیط های باز عمل می کنند که از طریق آنها بلاکچین ها وصل می شوند. برخلاف پروتکل های باز ، آنها پیچیده تر هستند. با این حال ، آنها به تسهیل ارتباط آزاد و انتقال مقدار و داده ها بین بلاکچین های مختلف کمک می کنند.

با استفاده از چارچوب های چند زنجیره ای ، بلاکچین ها می توانند وصل شوند و بخشی از یک اکوسیستم استاندارد شوند تا بتوانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند. به همین دلیل است که بیشتر اوقات اینترنت بلاکچین نامیده می شوند زیرا هنگام کار با قابلیت همکاری بلاکچین قابلیت های منحصر به فرد و امیدوار کننده ای را ارائه می دهند..

اکنون ثبت نام کنید: دوره حرفه ای Blockchain Professional (CEBP)

خط پایین

فناوری زنجیره متقابل و قابلیت همکاری بلاکچین از جنبه های اساسی فناوری بلاکچین است که در بالا بحث شد. این دو مفهوم آماده اند تا نه تنها دامنه استفاده از ارز رمزنگاری شده را گسترده کنند بلکه باعث تسریع در پذیرش بلاکچین می شوند.

زنجیره متقابل ، فناوری به خودی خود توانایی حل مسائل مقیاس پذیری را دارد که سالهاست اکوسیستم بلاک چین را فلج کرده است. بنابراین ، اگر بتواند در نهایت از قابلیت همکاری برخوردار شود ، این یک افزایش عظیم برای بلاکچین است.

اگر در این زمینه تازه کار هستید و می خواهید در مورد فناوری بلاکچین بیشتر بدانید ، توصیه می کنیم با دوره رایگان بلاکچین خود شروع کنید. چرا اکنون سفر بلاکچین خود را شروع نمی کنید?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Adblock
detector